Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE POTVRDA

VIDEO Ukrajinci objavili snimke, tvrde da su iz sela u Poljskoj na koje su pala dva projektila

Foto: Twitter
1/3
15.11.2022.
u 21:19

Ove neslužbene snimke prikazuju silose na koje su projektili pali i usmrtili dvije osobe, no još uvijek se čekaju službene potvrde poljske Vlade

Ukrajinski list Pravda objavio je navodne snimke s mjesta gdje su u utorak navečer pala dva projektila u poljskom selu Przewodow.

''Video posljedica napada ruskih projektila na poljsko selo Przewodow'', objavili su na Twitteru.

Ove neslužbene snimke pokazuju silose na koje su projektili pali i usmrtili dvije osobe, no još uvijek se čekaju službene potvrde poljske Vlade koja se sazvala hitan sastanak Vijeća za nacionalnu sigurnost.

Ukrajina tvrdi kako se radi upravo o zalutalim projektilima koji su promašili svoj cilj u njihovoj zemlji, dok je rusko ministarstvo obrane demantiralo te navode, tvrdeći kako se radi o ''provokacijama''.

Podsjetimo, iako Pentagon još nije službeno potvrdio čiji su projektili koji su pali unutar granica NATO-a, anonimni viši dužnosnik američke obavještajne službe potvrdio je za AP kako se radi o ruskim 'zalutalim' projektilima.

Službenih informacija zasad je vrlo malo, no sve poljske dežurne službe trenutno su na terenu se rade na rasvjetljavanju okolnosti ovog incidenta.

>> VIDEO Ruski ministar Lavrov navodno hospitaliziran na Baliju, Zaharova: Ovo je vrhunac lažiranja!

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
22:02 15.11.2022.

anonimni viši dužnosnik američke obavještajne službe potvrdio je za AP kako se radi o ruskim 'zalutalim' projektilima. - zna li se čiji je dron koji je pao na Zagreb?

RE
realisticki
06:17 16.11.2022.

Sa obzirom na današnje mogučnosti fotografiranja i kvalitete fotografija koje se mogu trenutno poslati u javnost, ovo je primjer sramotnog naćina propagande, bez obzira o komu se radi, tko je to slikao i tko takve fotografije objavljuje.

Avatar nekakav
nekakav
03:03 16.11.2022.

Baš je slučajno za danas i otprije planiran sastanak u poljskoj, ramstein format, i baš se slučajno ovo dogodi, i slučajno amerikanac baš u tom području ima u zraku vojni izviđački avion...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije