Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDO?

VIDEO Kip Krista u Meksiku otvorio oči – istražitelji i svećenici tvrde: nije namještaljka!

Krist
Foto: Youtube Screenshot
1/4
10.08.2016.
u 11:32

Istražitelji paranormalnog, kao i svećenici, kipari i svi oni koji su usavršili izradu specijalnih efekata tvrde – snimka je prava

Pomalo sablasna snimka Krista koji na trenutak otvara oči objavljena je prije nekoliko dana na internetu i ostavila u šoku i vjernike i skeptike.

I dok su vjernici uvjereni kako se radi o još jednom čudu, snimku i dalje temeljito pregledavaju, kako bi se utvrdilo da na njoj nije bilo preinaka i dorađivanja.

Kako prenosi Mirror, istražitelji paranormalnog, kao i svećenici, kipari i svi oni koji su usavršili izradu specijalnih efekata tvrde – snimka je prava.

Ipak, svećenici crkve u kojoj se kip nalazi, odbijaju čak i pogledati snimku i tvrde suprotno – "čuda" nema.

>> Od ranjenog slavonskog hrasta napravljena skulptura Isusa

>> U Jeruzalemu se obnavlja Isusov grob

Ključne riječi

Komentara 46

EK
ek884
13:12 10.08.2016.

uvijek se dokaže da su ove stvari namještaljke. malo photoshopa i prepravit kip i to je to. nemojte na vjeri novce tražit, bezveze je i ružno.

KR
krmpaza
14:28 10.08.2016.

u svakom slučaju ovo je djelo samoga Zla, u kojem god obliku i/ili čime god se poslužilo za obmanu mase

VI
virkom
16:34 10.08.2016.

Pa to je živi čovjek na križu! Vidi se i kako mu se minimalno pokreće prsni koš prilikom disanja. Sigurno je dobio par dolara za cijeli dan višenja na križu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije