Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaos na društvenim mrežama
Povratak na članak

Unatoč Trumpu, djevojčica ipak vjeruje u Djeda Božićnjaka

Twitter se 'zapalio' nakon što je Trump, u tjednu u kojem su pale vrijednosti dionica, vlada je u blokadi a američki ministar obrane neslavno otišao, bacio sumnju na jedno od najvećih dječjih vjerovanja.

Komentari 1

Avatar mofo
mofo
16:31 26.12.2018.

Levičari ne znaju šta bi prije, prvo im je gadno što se laže djecu sa "bajkama", al ipak je ovo rekao Trump, pa bi mogli na kratko okrenuti priču kako je on veliki grinč i neda djeci da vjeruju u bajke... A večernji je spao na tako niske grane sa ovim priglupim "izvještavanjima" da je to strašno...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.