Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Uhićeni državljani Srbije koji su prevozili ilegalne migrante

policija ilustracija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
03.09.2019.
u 18:05

Obojici osumnjičenika određen je istražni zatvor zbog opasnosti od bijega

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je ispitalo dvojicu uhićenih državljana Srbije starih 27 i 22 godine zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Hrvatskoj.

Mlađi je 26. kolovoza za nagradu od 400 eura preuzeo u kombi vozilo varaždinskih registarskih oznaka državljane Pakistana koji nisu imali važeće dokumente za ulazak u Hrvatsku, s ciljem da ih ilegalno preveze u Sloveniju, dok se 27-godišnjak vozio ispred njega kao prethodnica. Njegov je zadatak bio pratiti je li ispred njih policijska patrola. 

Neposredno prije prelaska granice zatekli su ih policijski službenici mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice i zaustavili ih. Obojici osumnjičenika određen je istražni zatvor zbog opasnosti od bijega.

Ključne riječi

Komentara 4

BE
berija
18:35 03.09.2019.

A jesu li i Pakistanci, koji su nezakonito ušli u Hrvatsku, uhićeni?

DU
Deleted user
18:17 03.09.2019.

Zlocinci najgore vrste.

CR
CroZrakomlatNo1
19:18 03.09.2019.

Pravi Bogubojazni Hrvatski domoljub nikad ne bi tako uvridia naseg Dragog Boga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije