Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo pojačanje

U Zadru laburist prešao u HSP AS

Ivan Tepeš
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
04.09.2015.
u 13:01

Prelazak bivšeg laburista je dokaz da je za nas uz istaknuto domoljublje bitna i demografska politika i hrvatsko radništvo, kaže Ivan Tepeš

HSP AS u Zadru je predstavio nova pojačanja među kojima i jednog dojučerašnjeg županijskog vijećnika Laburista.

- Prelazak bivšeg laburista je dokaz da je za nas uz istaknuto domoljublje bitna i demografska politika i hrvatsko radništvo. Mladi moraju ostati u Hrvatskoj i dobiti posao. Mi smo za pobjedu spremni i domoljubna koalicija dobit će natpolovičnu većinu. Ne treba nasjedati lažnim desnim opcijama - rekao je predsjednik HSP AD Ivan Tepeš.

- Idemo po pobjedu na parlamentarnim izborima jer će antihrvatska i antikršćanska vlast Zorana Milanovića izgubiti vlast i na gospodarskom programu iako sada žele prevariti birače - rekao je Pero Ćorić, tajnik stranke. Za demografsku obnovu založio se i potpredsjednik stranke Rudolf Dvorski.

Komentara 5

DU
Deleted user
13:39 04.09.2015.

Laburist u HSP AS?? Nije bilo tesko kad imaju slicne programe :-D Eto moralne slike politicara u HR!

UM
Umjereni
13:39 04.09.2015.

I sad neka netko kaže da politika nije ku.rva. Kad laburist (ljevičar) prijeđe u ni manje ni više nego krajnje desničarsku stranku onda je to dno dna, ljigavost koju je u stanju izvesti isključivo političar bez trunke morala. Ili si bio karierist u prethodnoj stranci, ili si to u svojem sadašnjem izboru. Ali ovo je kao da gorljiv katolik kojemu su jučer bila puna usta Isusa, danas prijeđe u islam talibanskog tipa. (Uspoređujem načelno i nipošto ne izjednačujem niti uspoređujem hsp-as s talibanima).

ST
Stipan
13:15 04.09.2015.

I Vlad Tepeš je postao Drakula!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije