Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proglašeni najbolji sportaši Požege

Tea Scania Đakić i Matej Jaroš osvojili titulu najsportaša

najbolji sportaši požege
Foto: Dušan Mirković /Pixsell
1/5
05.02.2014.
u 19:42

Gimnazijska profesorica matematike i informatike Ljiljana Miletić dobitnica je trofeja za višegodišnji doprinos sportu. Trofej Požeškog sportskog saveza dobio je i brdsko biciklistički klub Požega.

Tea Scania Đakić i Matej Jaroš, najbolji su sportaši Požege za prošlu  godinu. Pehare su primili na svečanosti u organizaciji Požeškog sportskog saveza u Gradskom kazalištu Požega.

-Ovo nisam očekivala jer mi sezona nije bila onakva kakvu sam planirala. Puno mi znači ovo priznanje, odnosno to što je netko vidio moj trud – kazala je Tea Scania Đakić, 19-godišnja članica Kickboxing kluba „Bushido“, prvakinja Hrvatske u low kicku iza koje su i brojni osvojeni turniri.

Titulu najboljeg sportaša Požege nije očekivao ni Matej Jaroš, član Moto kluba Požega prometi.-Ova titula mi laska. Nadam se da ću u ovoj godini uspjeti obranit ovu titulu – kazao je Jaroš koju svoju prošlu godinu nije ocijenio kao najbolju.

Bio je drugi na prvenstvu Hrvatske, a s reprezentacijom je nastupao na najvećem natjecanju u moto crossu na Svjetskom kupu nacija u Njemačkoj gdje je bio najbolji pojedinac.

 Gimnazijska profesorica matematike i informatike Ljiljana Miletić dobitnica je trofeja za višegodišnji doprinos sportu. Trofej Požeškog sportskog saveza dobio je i brdsko biciklistički klub Požega.

Igor Krizmanić, trener Kickboxing kluba „ Bushido" najbolji je trener, a  najbolja ženska sportska udruga je Ženski košarkaški klub Požega dok je u muškoj kategoriji ta titula pripala Moto klubu Požega promet. Nagrađeni su još treneri Vladimir Englman iz ŽKK Požega, Ana Đurđević iz ŽOK-a Vallis Aurea, Krešo Poleti iz ŠNK Slavonija. Posebnu nagradu dobio je Danijel Parac, član Powerlifting kluba Body Art. Najbolji sportaš s invaliditetom je Stjepan Matijašević iz boćarskog kluba Nada.


Najbolja sportašica juniorka je Karla Glasnović iz ŽKK Vallis Aurea, a najbolji junior Tomislav Ivčetić iz Kickboxing kluba Bushido. U kadetskoj kategoriji za najbolju sportašicu proglašena je Tonka Pavelić iz Gimnastičkog društva Sokol dok je u muškoj kategoriji tu titulu dobio Erik Hajpek iz Gradskog šahovskog kluba Požega.
Nagrade su im uručili župan Alojz Tomašević, gradonačelnik Vedran Neferović te članovi izvršnog odbora Požeško sportskog saveza Dinko Zima, Igor Krizmanić, Krunoslav Prpić i Vlado Drkulec, potpredsjednik Požeškog sportskog saveza.

U prigodnom obraćanju gradonačelnik Neferović je kazao da je sport u svakom gradu ne samo ogledalo uspjeha, nego i razvoja te da Grad Požega možda i nije na onoj razini na kojoj bismo željeli da bude u sportskom pogledu. -Dajem obećanje da ćemo u iduće vrijemo pokušati sportske objekte i infrastrukturu dovesti na onu razinu koju zahtjeva sadašnje vrijeme. Također želimo da svi oni sportski rezultati koji se trebaju ostvariti moraju biti plod dugotrajnog i sistematičnog rada i jasne vizije svakog kluba i pojedinca - poručio je gradonačelnik Neferović.


 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije