Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEČJA BOLNICA SREBRNJAK

Suradnici stali uz Nogala: 'Ako se nastavi haranga, spremni smo dati kolektivni otkaz'

Boro Nogalo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
06.12.2019.
u 14:57

Na Srebrnjaku je obavljena primopredaja ravnateljske dužnosti tijekom koje je na mjesto smijenjenog Bore Nogala kao vršiteljica dužnosti došla Ivana Đerek Dubravčić, zaposlenica Gradskog ureda za zdravstvo

Nastavi li se haranga na smijenjenog ravnatelja doc. Boru Nogala, njegovi suradnici s kojima je do jučer vodio Dječju bolnicu Srebrnjak spremni su kolektivno dati otkaz, potvrdila je Večenjaku prim. Lana Tambić Bukovac u ime stručnog vijeća bolnice. 

- Ravnatelj je smijenjen nezakonito, a sada se spominje i mogućnost otkaza. Dođe li zaista do toga, svi u stručnom vijeću spremno smo dati kolektivni otkaz - kazala je prim. Tambić Bukovac. 

Podsjetimo, na Srebrnjaku je obavljena primopredaja ravnateljske dužnosti tijekom koje je na mjesto smijenjenog Bore Nogala kao vršiteljica dužnosti došla Ivana Đerek Dubravčić, zaposlenica Gradskog ureda za zdravstvo. Lana Tambić Bukovac iz moralnih razloga odbila je preuzeti Nogalovo mjesto, pa je Upravno vijeće bolnice imenovalo članicu Gradskog poglavarstva da vodi bolnicu Srebrnjak, kojoj je Grad Zagreb osnivač.

I gradonačelnik Bandić danas se na konferenciji za medije osvrnuo na smjenu Nogala. Rekao je da je bivši ravnatelj uživao njegovo povjerenje jer inače ne bi bio ravnatelj, no dodao je da nitko nije nezamjenjiv i da svatko sam sebe postavlja i smjenjuje.

- Vi blatite najmoralniju ženu u hrvatskoj politici Anu Stavljenić Rukavinu. To je sramotno! Žalosno je da se obrušavate na istinu služeći se laži da mu netko priječi ulazak u bolnicu. Nudio sam mu da ode bez pompe, kad hoće pompu – sam ju je stvorio. Odakle takva drskost, Bog će vas kazniti. Ne morate vjerovati, netko će vas kazniti, da budete glasnogovornici čovjeka koji je sam napravio nepodopštine i mora otići -  kazao je.

Komentara 38

DU
Deleted user
15:15 06.12.2019.

Virujem osoblju bolnice! Iz jednostavnog razloga, poznavajući mafiju iz vremena ONO i DSZ, skloni su radnjama u kojima ne postoji sud, osim partijski, pljačkaški, mafijaški. Bravo za osoblje!

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
15:22 06.12.2019.

"Vi blatite najmoralniju ženu u hrvatskoj politici Anu Stavljenić Rukavinu" - bila član SKH, HSLS, HSS i sada BM365. Toliko o moralu osobe koja je sa 80 godina i dalje nezamjenjiv kadar.

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
15:28 06.12.2019.

Ono kada te Bandić proglasi najmoralnijom osobom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije