Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravično ubojstvo u palovcu

Suprug uhićene Smiljane Srnec: Ne mogu vam još ništa reći. Istraga traje...

Smiljana Srnec prevezena i istražni zatvor
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/4
24.02.2019.
u 22:17

Ivica Srnec navodno je prošao poligrafsko ispitivanje nakon Jasminina nestanka i nije sumnjiv

Ne mogu vam još ništa reći. Istraga traje – rekao nam je jučer Ivica Srnec, suprug Smiljane Srnec (45) okrivljene da je u ljeto 2000. godine ubila tri godine mlađu sestru Jasminu Dominić i sakrila tijelo koje je pronađeno u zamrzivaču. – Možete li reći što je policija pronašla u petak pretragom kuće? – upitali smo ga.

– Ne mogu, hvala lijepa – odgovorio je i poklopio slušalicu. Ivica Srnec je, prema neslužbenim informacijama, prošao poligrafsko ispitivanje nakon prijave Jasminina nestanka, pa je s njega tada skinuta sumnja da je sudjelovao u zločinu ili ga prikrivao. Jučer smo razgovarali sa Željkom Valečićem, vidovnjakom kojeg je 2005. angažirao ujak ubijene Jasmine. U pratnji policajca Valečić je posjetio Palovec i rekao da vidi plavo–ljubičastu vazu s ukrasima u obliku cvijeta ljiljana na stolu s plastičnim stolnjakom. Tim je predmetom, smatra, Jasmina ubijena.

– Tupio sam o tome policiji non–stop, no oni nisu htjeli izići iz svojih okvira jer se ne žele baviti osobama s ovakvim sposobnostima – kaže Ž. Valečić. Nije, dodaje, tada bio u kući i nije bio u kontaktu sa Smiljanom i ostalim ukućanima. Idućih dana odlučivat će se o eventualnim žalbama na rješenje o provođenju istrage i istražnom zatvoru.

>>Palovec: Smiljanin suprug Ivica Srnec

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
11:59 25.02.2019.

Vi se sad tu za.ebavate... a što mislite kako se ( možda) čovjek osjeća, ili njihova djeca?... Možda za neko vrijme kad im dođe do glave i slegne se.... jadno je sve to.....

CR
CroVictoria
10:54 25.02.2019.

Rekao čovjek da su išli u Crnu Goru po Obodinku. Kažu da u Crnoj Gori rade najbolje škrinje kako ih nikad ne bi morali čistiti i servisirati.

JU
jure41
10:47 25.02.2019.

Končarove škrinje super kvaliteta ! Rade bez kvara 19 godina ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije