Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jasmina Dominić

Vidovnjak pomagao u istrazi: 'Vidim beživotno tijelo. Idite i policiji prijavite nestanak'

Jasmina Dominić
Foto: Ivica Beti
1/3
24.02.2019.
u 20:31

Željko Valečić (50) vidovnjak je čiju je pomoć u istrazi slučaja ubijene Jasmine Dominić zamolio Jasminin ujak

Željko Valečić (50) vidovnjak je čiju je pomoć u istrazi slučaja ubijene Jasmine Dominić zamolio Jasminin ujak. Policija je prihvatila njegovu pomoć u cijelom slučaju, a sve što je Valečić kazao onda Jasmininu ujaku, ponovio je i policiji, prenosi 24 sata.

- Jasmina nije živa. Vidim beživotno tijelo. Daj Bože da je drukčije, ali vidim ovo. Idite i policiji prijavite nestanak- kazao je vidovnjak Željko Valečić (50) Jasmininu ujaku. 

- Imao sam viziju. Jednoj sam inspektorici rekao da je Jasmina ubijena i nije daleko od svoje kuće. Odgovorio sam joj da ju je u kući ubila njezina sestra, i to zbog svađe. U naguravanju su došle do stola u dnevnom boravku, na kojem je stajala ljubičasto-plava vaza. Sestra je dohvatila tu vazu i Jasminu udarila u glavu. Kad je nesretna djevojka pala, još ju je jednom udarila u sljepoočnicu. U tom mi se trenutku ukazala i jedna loza s nekoliko trsova ispred kuće - prisjetio se jučer Valečić.

>>Pogreb Jasmine Dominić, nestale prije 19 godina

Ključne riječi

Komentara 33

DU
Deleted user
20:36 24.02.2019.

Vidovnjak!? Imam poznanika u slavonskom selu Vukojevci. U tom selu gotovo svi vide budućnost a nema veće sirotinje i bjede.

MO
modovisisajteMaraschino
20:51 24.02.2019.

al ga vi novinari natežete... prvo ste pisali da ih je vidovnjak rekao gdje se nalazi tijelo... prestanite lešinariti ovu tragediju

Avatar jeremija1
jeremija1
23:17 24.02.2019.

vidovnjak je izgleda i nekakav general. Dobil je viziju poslije bitke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije