Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMNO ROČIŠTE

Brat trostrukog ubojice otišao u pratnji dvojice inspektora: 'Znam momke koji su me napali'

Split: Otac i brat Filipa Zavadlava na Županijskom sudu dali iskaz
Foto: PIXSELL/PIXSELL
1/14
17.01.2020.
u 10:15

Otac Ante Zavadlav došao je na Sud prije 9 sati. On i njegov sin Stanislav privilegirani su svjedoci s obzirom na to da su u srodstvu s osumnjičenim za trostruko ubojstvo, Filipom Zavadlavom. To znači da oni mogu, ali ne moraju doći na ročište.

Na ulazu u Županijski sud u Splitu, gdje je došao na ročište nekoliko minuta prije 9 sati, Stanislav Zavadlav odgovarao je na pitanja novinara u vezi sa za sinoćnjim napadom na njega. 

Kako je kazao, to je manje bitno, on poznaje te momke, najvažnije je što su izgubljena tri mlada života i da mu je zbog toga žao. 

Tko je Filip Zavadlav

Otac Ante Zavadlav došao je na Sud prije 9 sati. On i njegov sin Stanislav privilegirani su svjedoci s obzirom na to da su u srodstvu s osumnjičenim za trostruko ubojstvo Filipom Zavadlavom.

To znači da oni mogu, ali ne moraju doći na ročište. 

Stanislav Zavadlav izašao je iz Suda nešto prije 10 sati u pratnji dvojice inspektora i poručio da će se vratiti. Pretpostavka je da su ga odveli na ispitivanje u vezi sa sinoćnjim napadom nakon kojeg im je bio nedostupan. Odnosno, uspjeli su ga samo kontaktirati telefonom, on nije htio doći u postaju i tvrdio je da mu liječnički pregled ne treba.  

Glasnogovornik Županijskog suda u Splitu Damir  Romac rekao je da ni otac ni brat nisu danas ispitani jer su kazali da su zbog sinoćnjeg događaja pod stresom i da ne mogu svjedočiti, pa će to vjerojatno učiniti sljedeći tjedan. Romac kaže i da neće koristiti zakonsku mogućnost nesvjedočenja. Pretpostavlja da će spis biti poslan u Zagreb zbog vještačenja Filipa Zavadlava. 

Trostruko ubojstvo u Splitu: Nosio pušku po gradu i tražio iduću žrtvu


 

Komentara 6

Avatar Syssko
Syssko
10:17 17.01.2020.

Policija zaštitila dilera kojeg je Filip tražio i to u roku odmah, znači još u pohodu, odmah su znali šta i koga trebaju zaštititi a ovaj dečko zbog kojeg je i sve ovo počinjeno uzročno-posljedično, njega su ostavili na brisanom prostoru.

ZN
znamistinu
12:20 17.01.2020.

Jos jedan propust policije. Pa i ja sam znao da je moguce da dode do napada na Flilipovu obitelj tj oca ili/i brata koji su u Splitu. Zasto mali nije dobio zastitu? osveta je svakako moguca a dilere su zastitili?! tko je ovdje lud?

Avatar barba_arba
barba_arba
17:11 17.01.2020.

kako bi bilo da brata Ficu priko vikenda puste 48 sati doma, izgleda banda jos ni skuzila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije