Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMNO ROČIŠTE
Povratak na članak

Brat trostrukog ubojice otišao u pratnji dvojice inspektora: 'Znam momke koji su me napali'

Otac Ante Zavadlav došao je na Sud prije 9 sati. On i njegov sin Stanislav privilegirani su svjedoci s obzirom na to da su u srodstvu s osumnjičenim za trostruko ubojstvo, Filipom Zavadlavom. To znači da oni mogu, ali ne moraju doći na ročište.

Komentari 6

Avatar Syssko
Syssko
10:17 17.01.2020.

Policija zaštitila dilera kojeg je Filip tražio i to u roku odmah, znači još u pohodu, odmah su znali šta i koga trebaju zaštititi a ovaj dečko zbog kojeg je i sve ovo počinjeno uzročno-posljedično, njega su ostavili na brisanom prostoru.

VL
ZN
znamistinu
12:20 17.01.2020.

Jos jedan propust policije. Pa i ja sam znao da je moguce da dode do napada na Flilipovu obitelj tj oca ili/i brata koji su u Splitu. Zasto mali nije dobio zastitu? osveta je svakako moguca a dilere su zastitili?! tko je ovdje lud?

VL
Avatar barba_arba
barba_arba
17:11 17.01.2020.

kako bi bilo da brata Ficu priko vikenda puste 48 sati doma, izgleda banda jos ni skuzila.

VL
Avatar MADO
MADO
13:51 17.01.2020.

Filip Zavadlav ubio je troje ljudi, dvoje ubijenih nemaju apsolutno nikakve veze s kriminalom, dok je jedan tek bezopasni sitni diler, to su činjenice koje će sigurno potvrditi i policija. Nevjerojatno kako je narod nasjeo na rekla kazala priče, Ante Nobilo je čak izjavio da se tu radi o sukobu narkomafije, on valjda smatra da je ovaj mali Filip Zavadlav narkobos, dok su ova trojica ubijenih narkomafija, a prava istina je da su to sve više manje klinci koji nemaju čak ni policijske dosjee.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.