Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBAO SE DRŽATI SAONICA

VIDEO Ovaj je Djed Božićnjak izabrao novo prijevozno sredstvo i ubrzo gorko zažalio

padobranac djed božićnjak
Foto: screenshot/youtube
13.11.2016.
u 08:45

Padobranac u odijelu Djeda Božićnjaka krenuo je uveseliti okupljenu dječicu, no imao je problema prilikom slijetanja.

Djeda Božićnjaka obično smo navikli gledati u saonicama koje su vukli sobovi na čelu s Rudolfom. No, vremena se mijenjaju i neki imitatori ovog dobrog starca koji uveseljava djecu diljem svijeta pokušavaju uvesti nešto inovativno kako bi ih zapamtili.

Tako je u nedjelju kod jednog trgovačkog centra u brazilskom gradu Juazeiru došlo do incidenta u kojem, na svu sreću nitko nije stradao.

Padobranac u odijelu Djeda Božićnjaka krenuo je uveseliti okupljenu dječicu, no imao je problema prilikom slijetanja te je udario u automobil koji je najgore prošao u ovoj priči. Sve je snimila kamera i snimka se uskoro počela nezaustavljivo širiti društvenim mrežama. 

>> Čim je pao snijeg Djedu Božićnjaku ukrali saonice

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:33 13.11.2016.

Jesenti milu bigulicu, ta vijest jednostavno me smlavila i dugo nisam mogao doći k sebi. Takozvani Djed Božičnjak nakanio se spustiti padobranom, i to još puno prije Doašašća ili Adventa (o božićnom vremenu da se i ne govorui) i pri spuštanju oštetio automobil?! Što drugo reći, nego da iskreno suosjećam s njegovim vlasnikom, pogotovo ako auto nije bio potupno osiguran. Toga preuzetnoga i nadobudnog tzv. Djeda Božičnjaka nije mi žao ni najmanje. Tja, kaj se more. Ne bih htio zvučati pesimnistički. ali sve napućuje na to da ovaj već odavno ludi svijet definitino klizi u kukuruz. Marketing nas izbezumljuje gore i jače od svakoga političarskog čudaka.

DH
dalibor.hren
14:54 13.11.2016.

Možda je letio Rudolf!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije