Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okršaj u travnom

Pucnjava u Zagrebu: Sukob je započeo u lokalu, čuli smo da netko viče 'Što ti je, jesi li ti normalan?'

Zagreb: U sukobu ranjen muškarac, drugi uhićen
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
22.03.2023.
u 10:20

Osumnjičeni muškarac uhićen i nalazi se na kriminalističkom istraživanju, dok je ozlijeđeni muškarac prevezen u KBC Rebro na sanaciju ozljeda

Jedna je osoba ranjena u sukobu koji se dogodio u utorak u večernjim satima u Zagrebu. Policija javlja kako je do sukoba dvojice muškaraca došlo oko 20.30 sati u Ulici Božidara Magovca u zagrebačkom naselju Travno. Osumnjičeni muškarac uhićen je i nalazi se na kriminalističkom istraživanju, dok je ozlijeđeni muškarac prevezen u KBC Rebro. 

Prema prvim informacijama, sukob je navodno započeo unutar lokala, da bi se kulminacija oružanog sukoba odvila 15 metara dalje na vanjskom prostoru, uz klupice.

- Mi smo samo čuli s prozora da neki muški glas viče: ‘Šta ti je, jesi li ti normalan?‘ Nešto u tom stilu i mislim da je to bilo odmah nakon prvog pucnja. Nismo odmah pomislili da netko puca iz oružja, a kamoli da je netko ranjen. Znate, ono, pijana posla, pa pretjeraju ljudi s ponašanjem i vokabularom, eto, to je bila prva pomisao. Navikli smo u kvartu i na konstantna bacanja pirotehnike, ali tek kad smo čuli sirene i vidjeli dolazak Hitne i policije sa stražnje strane zgrade, postalo je jasno da su stvari ipak ozbiljne - kaže za Jutarnji list jedna stanarka obližnje zgrade.

Podsjetimo, Večernji je jučer razgovarao sa susjedima. Kako kažu policija je brzo stigla.  "Da mi nije vaša kolegica rekla da je bila pucnjava ja ne bih ni znala. Čula sam nešto da puca, ali sam mislila da su petarde. Djeca znaju tu i tamo bacit koju petardu. Ovo se u kvartu inače ne događa, miran je kvart stvarno. Ja inače oko 10, 11 šetam sa psima i nema žive duše. Dobro, ono baš kad je ljeto onda budu svi vani, ali u ovo doba ne', kazala je susjeda koja se nakon pucnjave, za koju je mislila da nije ništa ozbiljno, uputila u šetnju s psima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije