Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULICA BOŽIDARA MAGOVCA

Sukob u Zagrebu: Muškarca ranio pištoljem, policija ga uhitila

Pucnjava u Ulici Božidara Magovca
Foto: Dario Topić
1/17
21.03.2023.
u 21:28

Osumnjičeni je uhićen, a ozlijeđenoj osobi je pružena liječnička pomoć - javila je PU zagrebačka.

Jedna je osoba ranjena u sukobu koji se dogodio u večernjim satima u Zagrebu. Policija javlja kako je do sukoba dvojice muškaraca došlo oko 20.30 sati u Ulici Božidara Magovca. Jedna je osoba ranjena vatrenim oružjem.

- Osumnjičeni je uhićen, a ozlijeđenoj osobi je pružena liječnička pomoć - javila je PU zagrebačka.

Pucnjava u Ulici Božidara Magovca
1/17

- Čula sam nešto da puca, ali sam mislila da su petarde. Djeca znaju tu i tamo bacit koju petardu. Ovo se u kvartu inače ne događa, miran je kvart stvarno - rekla je žena koja živi blizu mjesta pucnjave.

'Policija je tu brzo reagirala, nije me previše iznenadilo. Ljudi su na rubu zbog raznih situacija i netko je očito prešao granicu, ali srećom nije bilo gorih posljedica', rekao je susjed koji nije želio pred kamere. 

Ključne riječi

Komentara 2

HE
Hecata
23:35 21.03.2023.

Divljaci!

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
22:24 21.03.2023.

Ja sam mislio da se to događa samo u Americi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije