Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa zbog mandata

Procurila snimka sukoba u Živom zidu: Nikad nećeš u EU parlament

Branimir Bunjac
Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
1/3
04.06.2019.
u 19:00

Dominik Vuletić, novi međunarodni tajnik Živog zida prije nekoliko dana sukobio se s Branimirom Bunjcem kojeg je Sinčić danas suspendirao iz stranke

Prava drama odvija se u Živom zidu, a isplivala je nova snimka i to odmah nakon što je Ivan Vilibor Sinčić objavio da je suspendirao Branimira Bunjca. Do raskola u stranci došlo je zbog mandata koji su osvojili na izborima za Europski parlament.

– Reci šta hoćeš? Šta hoćeš? Šta hoćeš? – galamio je Dominik Vuletić, novi međunarodni tajnik Živog zida, Branimiru Bunjcu koji mu se unio u lice i rekao "Nikad nećeš vidjeti EU parlament, niti jednu sekundu.", piše 24 sata.

Snimka je navodno snimljena 30. svibnja na sastanku vrha stranke gdje se odlučivalo tko će ići u EU parlament. Između Bunjca i Vuletića je ozbiljno zaiskrilo pa su ih morali čak smirivati i drugi članovi.

Inače, u Živom zidu dogovorili su se kako nitko od saborskih zastupnika neće ići u Europski parlament već da će tamo ići Lukanić.

No, kako je Sinčić osvojio najviše preferencijalnih glasova mandat pripada njemu. On ga je prepustio Bunjcu, koji je idući s najviše preferencijalnih glasova, međutim on ga ne želi prepustiti Lukaniću.

Branimir Bunjac
1/4
Ključne riječi

Komentara 47

GO
gordana93
19:43 04.06.2019.

lova cini cuda ne znam tko je od ovih bisera i ocekivao nesto drugo

Avatar Meri
Meri
19:13 04.06.2019.

Ma lako za njih dvojicu ili trojici, mene brine tko im daje glas!?

PR
protin
19:19 04.06.2019.

Dno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije