Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama U STRANCI

Živi zid suspendirao Bunjca, Sinčić i Pernar tvrde: Nema raskola! Sinčić objasnio zašto on ide u EP

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
04.06.2019.
u 17:17

Višestruko smo razgovarali, sutra stupa suspenzija. Možda još nije dobio informaciju, nismo mu još javili dok se svi nismo usuglasili - rekao je novinarima Sinčić

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić suspendirao je Branimira Bunjca iz stranke. Zajedno s kolegom Ivanom Pernarom ovu suspenziju opisao je kao novi početak stranke.

- Višestruko smo razgovarali, sutra stupa suspenzija. Možda još nije dobio informaciju, nismo mu još javili dok se svi nismo usuglasili - rekao je novinarima Sinčić.

- Nema ni najmanjih govora o raskolu stranke, jedan čovjek odstupa od stranke. Najbitnije je ostati pri svojim načelima - poručio je predsjednik stranke naglasivši da on odlazi u Europski parlament.

Na konferenciji Sinčić je poručio da je prije europarlamentarnih izbora unutar stranke dogovoreno da nitko ne odlazi u Europski parlament, međutim Sinčić tvrdi da je Branimir Bunjac izigrao taj dogovor.

- Zbog preferencijalnih glasova nisam u mogućnosti svoj mandat prepustiti Tihomiru Lukaniću kako je bilo inicijalno dogovoreno - kazao je.

Kako navodi, ideja predizbornog dogovora bila je da nitko od saborskih zastupnika ne ide u Parlament, nego da se profiliraju i rotiraju novi ljudi koji nigdje do sada u parlamentarnom smislu nisu bili. 

- Nisam očekivao da će se kolega Bunjac ovako ponašati, ja ga još jednom pozivam da postupi časno i poštuje predizborni dogovor te prepusti svoj mandat kolegi Lukaniću - dodao je Sinčić.

Napomenuo je i da trenutno traje reorganizacija stranke te da Tihomir Lukanić koji je donedavno bio glavni tajnik postaje politički tajnik. S druge strane Dominik Vuletić postaje međunarodni, a Toni Šunjić glavni tajnik stranke.

 

Komentara 69

PR
Princeza
16:57 04.06.2019.

Od ovih su ludji samo njihovi biraci koji glasaju za ove prevarante i neradnike.

Avatar Coldmachine
Coldmachine
17:00 04.06.2019.

Prvi su se zalagali za izlazak HR iz EU a sad se tuku koji ce gore u parlamanet!!

Avatar future Gohan
future Gohan
16:55 04.06.2019.

Jedini način da ovo ne bude konačan kraj ŽZ jest da kad papučar ode u Brisel da zaradi pare za ženu, a žena konačno pokaže tko nosi hlače u partiji i braku, pa preuzme partiju, konačno da imaju vođu s mud*ma a ne papučar koji prepričava govore koje mu piše jači spol u vezi... lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije