Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA NICOTIANA

Pritvorena četvorica, među njima i policajac

vinkovci uhićenje
Marko Mrkonjić/PIXSELL
09.12.2016.
u 17:55

Tužiteljstvo sumnja da je proračun na ovaj način oštećen za oko 10 milijuna kuna, dok su osumnjičenici stekli nepripadajuću imovinsku korist od 862.000 kuna koje su podijelili među sobom.

Sudac osumnjičenika u akciji Nicotiana. Kao što smo već pisali, sumnjiče se da su u proteklih nekoliko mjeseci iz Bugarske preko Slovenije u Hrvatsku prokrijumčarili oko 20 tona duhana u listovima. Istražni zatvor određen je Frani P., Ivanu M., Željku I. i Vladi K. i to zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Ivan M., inače je policajac zaposlen na graničnom prijelazu Macelj, a sumnja se da je za novac propuštao krijumčare duhanom bez kontrole. Tužiteljstvo sumnja da je proračun na ovaj način oštećen za oko 10 milijuna kuna, dok su osumnjičenici stekli nepripadajuću imovinsku korist od 862.000 kuna koje su podijelili među sobom.

>> Šestorica uhićena zbog sumnje u krijumčarenje 20 tona duhana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije