Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasnik kuće:

'Posjećivao sam obitelj, bolje da vam ne govorim, ne mogu vam reći kako je gore bilo...'

Bernard Maričević
Foto: Frane Šarić
1/2
01.03.2019.
u 14:01

Bernard Maričević prisjetio se jučerašnjeg dana te nam je rekao kako je pomahnitali otac iznenada prije mjesec dana krenuo u crkvu iako nikad prije nije išao

– Ljudi me pitaju kako, a ja kažem kao da su gaće pale, a nisu, to je bio on – u suzama se prisjetio trenutka pada dvoipolgodišnjeg dječaka s balkona 85-godišnji Bernard Maričević, vlasnik kuće u kojoj obitelj Rođak stanuje.

Obitelj je kod njega došla živjeti prije dvije i pol godine. Kaže kako su mu djeca izgledala neuhranjeno jer su bila mršava.

Najstariju kćer vidio je jednom, kaže kako su imali problema s Centrom za socijalnu skrb zbog nje jer nije htjela ići u školu.

– Jednostavno je pobjegla – kaže.

Posjećivao je obitelj u stanu u kojem su živjeli.

– Bio sam gore, bolje da vam ne govorim, ne mogu vam reći kako je gore bilo – kaže nam Bernard, no ne želi otkriti u kakvim je uvjetima obitelj živjela. Pitamo ga zašto.

– S nama su dvije i pol godine sad da ih ja idem kritizirati – kaže nam.

– Ma budala jedna. Još je prije mjesec dana počeo hodati u crkvu. Tu je jedan pop iz Poljske on mu je rekao da dođe, tamo se pričesti, svaku nedjelju ide u crkvu. Ide najprije u jednu malu crkvicu, onda u veliku – kaže Maričević.

– U 6 sati sam se ustao, u 6.10 počela su djeca plakat, za minutu i pol svi troje su bili dolje. Mislio sam da je pobacao gaće da se suši, a ne, vidim krv, mali je pao na sestre, tako da se on nije puno udario – opisuje stravične trenutke.

>> Balkon s kojeg su djeca bačena

Josip Rođak jučer nije radio, a stanodavac tvrdi kako nije imao problem s alkoholom.

– Nikad nije pio vino, nikad nije popio čašu vina u dvije i pol godine otkad su tu, samo kavu – dodaje.

Živio je i u Njemačkoj no vratio se natrag, a nekoliko godina kasnije oženio je Katicu. U vezi je prvo, navodno, bio s njezinom sestrom.

Bernard Maričević
1/14
Ključne riječi

Komentara 47

BR
Brandfackel2
15:29 01.03.2019.

Polubrat kaže da ima i polusestru, a hodao je i sa sestrom od druge žene iako je ona imala dijete sa istim čovjekom kao i prva sestra, kćer nije htjela pohađati školu, odselili se jer nitko s nikim nisu bili u dobrim odnosima... Ako socijalne službe nisu u stanju detektirati ovakve slučajeve i makar nešto preventivno učiniti, onda socijalne službe treba ukinuti jer su jasle ih kojih se milijardama iz proračuna hrane dokone babe. Otkad su razne Sarnavke i razne parapolitičke "nevladine" udruge sisajući milijarde iz državnoga proračuna postale "moralne vertikale" ovog društva svakodnevno u medijima gledamo sve gnjusnije zločine što je dokaz da idemo u krivom smjeru...

SI
sinkopaman
17:03 01.03.2019.

Intervju s vampirom

VJ
vjekoslavkatalina
14:45 01.03.2019.

ajde deda i ti nesto muljas..prvo kazes da je bilo ok pa sad da nije...dosao si gore pokupio lovu i brigalo te...sad se hoces pravdati....a mozda si i svrljao oko mame ni's me ne bi iznenadilo..mama je ionako vudrena u glavu ..ako si znao mogao si im otkazati ne zelis probleme i amen..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije