Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otok tijat

Poljacima počeo tonuti gliser, hrabri ribari priskočili im u pomoć i spasili ih

Ilustracija
Marko Lukunic/PIXSELL
16.08.2023.
u 10:53

Hitne službe savjetovale su ribarima da otegle do Prvić Šepurine

Trojica ribara pomogla su turistima kojima je počeo tonuti gliser pokraj otoka Tijata. Prava drama odvijala se jučer oko 20.30 sati, no zahvaljujući ribarima, poljska obitelj završila je na sigurnom.

Kako piše portal Infovodice, nepredviđeni tehnički problemi prouzročili su puknuće u trupu broda, što je rezultiralo naglim prodorom mora unutar glisera. U tom kritičnom trenutku pumpa na brodu nije uspijevala dovoljno brzo izbaciti ulaznu vodu pa je prijetila opasnost da brod potone.

VEZANI ČLANCI

Ribari Krešimir Stojić i Mario Franin Pečarica vidjeli su kako obitelj treba pomoć pa su odlučili gliser šlepati do Vodica. U pomoć im je došao i Martin Baranović koji je pozvao hitne službe koje su mu savjetovale da brod otegle do Prvić Šepurine. Tamo su ih dočekali članovi DVD-a Šepurine, koji su uz pomoć dizalice izvukli gliser na sigurno.

VIDEO Ovo se ne viđa svaki dan: Stotine balona na vrući zrak ispunile nebo iznad Bristola

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije