Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snašli su se

Policija nasred autoceste poredala 13 kamiona, a razlog je nevjerojatan

kamioni
Foto: Twitter
25.04.2018.
u 18:11

Fotografija kamiona obišla je svijet nakon što ju je policija objavila na svome profilu na Twitteru

Policija iz američke savezne države Michigan iskoristila je kamione kako bi spriječila muškarca koji je prijetio da će počiniti samoubojstvo skokom s nadvožnjaka, a nevjerojatan trenutak snimljen je u utorak rano ujutro na autocesti Intestate 696.

Policija je zatvorila autocestu nakon što su oko 1 sat iza ponoći dobili dojavu kako se muškarac popeo na nadvožnjak i prijeti da će skočiti.

Osim što su zatvorili promet, na cestu su jedan do drugoga poredali kamione tako da muškarac ne može skočiti. Odnosno, ako bi i skočio, skok ne bi završio tragično jer bi najvjerojatnije pao na jednu od prikolica kamiona.

Policija je s muškarcem pregovarala nekoliko sati prije nego što je odustao od samoubojstva te je muškarac potom odveden u bolnicu na promatranje, a cesta je ponovno otvorena za promet.

Komentara 5

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
18:24 25.04.2018.

Ne znam na koji nacin je fotografija obisla svijet ali znam da ce kroz Hrvatsku putovati na krilima novinarske diplome sa veleucilista politickih znanosti pod nazivom kravlji anus... Amerika nečija zemlja velika ...

DU
Deleted user
22:38 25.04.2018.

And the story about karolina goes on....😍😍😍😍

AN
ante555
19:19 25.04.2018.

Pa sto to nije napravio bez ove pompe i pustog parkiranja. Ovo je bila dobra za.ebancija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije