Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI DOZNAJE

Plenković želi novi HDZ u Splitu, evo tko će naslijediti Mihanovića: 'Građani i kolege ga obožavaju'

12.07.2022.
u 12:32

Nasljednik Vice Mihanovića na čelnom mjestu HDZ-ove splitske organizacije bit će, izgledno je, Stipe Čogelja. Riječ je o 36-godišnjem dožupanu koji je u lokalnoj javnosti proteklih godina dobro kotirao kao kao pročelnik županijskog Upravnog odjela za turizam i pomorstvo.  Na njegov rad nikad nije bilo zamjerki, kažu poznavatelji splitskih prilika bez obzira na stranačku ili ideološku pripadnost. Po struci je diplomirani pravnik. "Čogelja jedini može zauvijek istrijebiti rivalitet između HDZ-ove gradske i županijske organizacije i homogenizirati članstvo. Odlučan je, karizmatičan, iskren, kolege ga vole, a u javnosti je percipiran kao simpatični i atipični HDZ-ovac. On dobro razumije mladenački mindset. Poznaje ga dobro i Plenković i nema sumnje da će njegova nova funkcija biti dobra za stranku", kaže naš izvor iz vrha stranke. O svemu je progovorio i Čogelja za Večernji list i objasnio proceduru koja slijedi u splitskom HDZ-u, a usput smo otkrili i da "novi HDZ" znači konačno odmicanje od Željka Keruma.

Komentara 40

LU
Lu13
13:41 12.07.2022.

Ma bas mi je drago da im je Puljak ostao zajedno s onim bahatim... Sada ce Splicani vidjeti prosperitet🤣🤣🤣

HU
Hubrvi
13:16 12.07.2022.

Nerazumljivo je sve vrijedjanje HDZ-a kao stranke koja propada, kao stranke koju nitko u Hrvatskoj ne zeli i koju svi mrze. Ispada po tome da su svi koji su glasali na zadnjin izborima za HDZ i ne postoje, da susu HDZ-u na tim izborima dali 65 od 153 mandata dali Marsijanci. A vidi vraga, u svim anketama koje mjesecno provode RTL sa Crodemoskopom ili anketama koje provode druge agencije, HDZ ima najvecu potporu gradjana i daleko je ispred stranaka koje podrzavaju glodavci, koji su najglasniji u medijima (novinari) i na raznim forumima, forumasi. Bit ce, da i Crodemoskop vrsi anketiranja negdje u svemiru, ako bi se islo po glodavcima.

RE
RedTree
13:22 12.07.2022.

Čogelja dobar izbor, ali nije Mihanović sam kriv za poraz. Potrebna je temeljita rekonstrukcija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?