Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDAO 15 TISUĆA POTPISA

Pernar: Prije biste pratili Bugs Bunnyja kao kandidata, nego mene

Ivan Pernar predao potpise
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/6
03.12.2019.
u 22:19

- Da se Bugs Bunny kandidirao, prije biste stavili da se on kandidirao nego mene - smatra Pernar.

Saborski zastupnik Ivan Pernar došao je u Državno izborno povjerenstvo gdje je predao potpise za predsjedničke izbore. Prilikom predavanja potpisa naveo je kako predaje 15 tisuća potpisa. 

- Ignorirali ste me do posljednjeg trenutka. Što govori o tome koliko ste pokrivali kandidate, znali ste tko sam ja. To je vama sve nebitno. Svjesni ste toga da sam javna osoba, no neki drugi kandidati su dobivali prostor i davali ste im intervjue. Zabava je gotova. Možete nastaviti sakrivati istinu. - istaknuo je Pernar. 

 

Na pitanje s obzirom da ima toliki broj pratitelja na društvenim mrežama kako to da nije njih koristio za dobivanje potpisa, Pernar je kazao: - U ovu kampanju nisam htio ulagati novac već sam to htio narodnom voljom. Da sam htio, mogao sam staviti štandove po Hrvatskoj. Ja to nisam htio. Jer za mene nije bio cilj nametati se....Ja sam išao vrlo umjereno i vrlo skromno u ovu kampanju. 

- Da se Bugs Bunny iz crtića kandidirao, prije biste stavili da se on kandidirao nego ja - smatra Pernar. 

Ispričao je kako će njegov slogan biti 'HDZ lopovi - novac ste ukrali'

Komentara 32

HR
Hrabraja
22:57 03.12.2019.

Zato jer je Zekoslav mrkva ozbiljniji

Avatar Mentat
Mentat
22:34 03.12.2019.

A kaj te muči njofra🥕? Pa Zekoslav je 100 puta pametniji i zabavniji od tebe!

Avatar Idler 3
Idler 3
23:02 03.12.2019.

A kolk je tek pismen najbolj se vidi po sloganu 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije