Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARNEVAL U IMOTSKOM

Pauletić obećao: Platit ću kaznu Milivoju Đuki zbog spaljivanja lutke gay para

Foto: Screenshot Youtube
1/4
26.06.2020.
u 21:14

Drugi SDP-ov zastupnik Arsen Bauk podnio je kaznenu prijavu protiv organizatora karnevala, društva Bakove svečanosti.

Kandidat na listi Domovinskog pokreta Robert Pauletić obećao je da će platiti kaznu Milivoju Đuki u slučaju da je dobije zbog spaljivanja lutke gay para za vrijeme karnevala. 

Obećanje je objavio na svojem Facebooku, a status prenosimo u cijelosti. 

- Imotski. Milivoj Đuka, čovjek protiv kojeg su podigli optužnicu zbog - karnevala. Kaznenu prijavu protiv njega podigao je jedan viđeniji esdepeovac s liste, da mu ne spominjem ime. U znak podrške svim Imoćanima koji su ogorčeni zbog, po mom mišljenju, ovoga sramotnog političkog progona, i posebno u znak podrške samom Milivoju Đuki, javno obećavam da ću ja u svoje osobno ime Đuki platiti novčanu kaznu ako je bude! - stoji u statusu Roberta Pauletića.

Podsjećamo, organizatori prošlog karnevala u Imotskom odlučili su spaliti lutku koja predstavlja istospolni par s udomljenim djetetom koje je imalo lice SDP-ova zastupnika Nenada Stazića i crvenu petokraku. 

Drugi SDP-ov zastupnik Arsen Bauk podnio je kaznenu prijavu protiv organizatora karnevala, društva Bakove svečanosti. 

Komentara 5

DU
Deleted user
07:10 27.06.2020.

Pa to je skandalozno!

AN
antiekstremist
08:26 27.06.2020.

Pa kako je ovaj pobijedio u Kviskoteki !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije