Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SVE JE ISTO KAO I LANI'

Škoro se obrušio na ankete: 'Uzalud vam trud svirači. Ništa više neće biti isto!'

Klis: Domovinski pokret predstavio kandidate u IX. i X. izbornoj jedinici
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
26.06.2020.
u 19:59

Ponavlja se isti scenarij iz kuhinje duopola HDZ-a i SDP-a, stoji u statusu Miroslava Škore.

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro oglasio se na društvenim mrežama o rezultatima posljednjih anketa te naveo kako se ponavlja isti scenarij kao i za predsjedničke izbore. Naveo je kako će kad preuzmu vlast, ukinuti ankete 60 dana prije izbora.

Status naslovljen 'Sve je isto kao i lani' prenosimo u cijelosti. 

"Najnovije ankete Domovinskom pokretu daju 11,1 posto podrške. Sve je isto k'o i lani. Ponavlja se isti scenarij iz kuhinje duopola HDZ-a i SDP-a. U kampanji za predsjednika RH, Milanoviću i Kolindi davali su od 24 do preko 30 posto, ovisno o agenciji. Meni su davali oko 16,7 posto, dok je primjerice Mislav Kolakušić u jednom trenutku bio skočio na čak 14 posto!

U konačnici, rezultat je izgledao: Milanović 29,55 posto, Kolinda Grabar Kitarović 26,56 posto, Škoro 24,45 posto, Kolakušić 5,87 posto. Sada, umjesto Kolakušiću, gledamo kako rejting naglo raste Mostu.

Također nam je drago što u Slavoniji neki kažu da imamo 23, neki 16, a neki 9 posto. Vjerodostojno!

Kada Domovinski pokret preuzme vlast i bude odlučivao, ukinut ćemo ankete 60 dana pred izbore. Uzalud vam trud svirači. Ništa više neće biti isto!", navodi se u statusu. 

Komentara 25

Avatar dragovič
dragovič
20:25 26.06.2020.

Istine radi....u mom gradu kad je bio Skoro guzva,udusevljenje....ovih dana pohodi Plenkovic nikog nigdje osim njegove pratnje vjerovali ili ne !!!!

ND
Necijepljeni degenerik
20:43 26.06.2020.

Najbolja mi je četvrta izborna jedinica, Domovinski pokret osvaja četiri mandata, ali ih HDZ zadržava šest, a SDP gubi dva, koja lakrdija. Inače, drago mi je zbog objave ovih anketa po kojima se vidi da HDZ krahira u svom uporištuu Dalmaciji i to je znak jako teškog poraza, Plenković će biti lošiji od Jadranke Kosor.

KO
KOMEntar
20:17 26.06.2020.

KAKVE ANKETE 10 DANA PRIJE IZBORA?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije