Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRADALI U PROMETNOJ NESREĆI

Oproštaj od sudionika 'Večere za pet': 'Bilo je to njihovo posljednje putovanje'

Nesreća na A1 u Lici
Foto: GSPress.net
1/3
16.07.2022.
u 22:09

Marija i Šukrija Šeremet živjeli su u Ogulinu gdje je on radio kao radiolog u Općoj bolnici

U teškoj prometnoj nesreći prošlog vikenda na autocesti A1 preminuli su Marija i Šukrija Šeremet, od kojih se danas oprostio i RTL s obzirom na to da su oni bili sudionici njihovih emisija "Večera za pet na selu" i "Dođi, pogodi, osvoji".

- U trećoj životnoj dobi, nakon godina i godina rada, odlučili su uživati u životu i u društvu jedno drugoga. U tom duhu i raspoloženju krenuli su prošli tjedan u Split na proslavu Marijina 70. rođendana. No, bilo je to njihovo posljednje putovanje. Životi su im prekinuti na autocesti A1 kada su se zaustavili u lijevoj traci kako bi promijenili puknutu gumu. Silina udarca kombija koji je naletio usmrtila ih je na mjestu - naveli su s RTL-a. 

Foto: GSPress.net

Marija i Šukrija Šeremet živjeli su u Ogulinu gdje je on radio kao radiolog u Općoj bolnici. Ovo mu je trebala biti zadnja godina prije umirovljenja. 

- Ja i moj doktor muž… Najbolji momenti života su meni sada sa njim. I prošla sam stvarno života, ali uvijek sam čuvala svoje dostojanstvo i išla sam težim putem i više sam tuđih zahoda očistila u Njemačkoj nego što mi je kose na glavi, ali ponosna sam na to - pričala je svojedobno Marija koja je 25 godina živjela i radila u Njemačkoj, a sada je iza sebe ostavila troje djece i petero unučadi.

Komentara 10

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
22:38 16.07.2022.

Jednostavno ne znam što im je bilo u glavi da se radi puknuća gume zaustave u LIJEVOJ traci autoceste!?...

Avatar Zgubider..
Zgubider..
10:54 17.07.2022.

Čovjek je imao 70 godina, većinu svog vozačkog staža vozio je po "običnim" cestama. Svako stajanje na auto-cesti na voznim trakama je pogubno. Čak i zaustavljanje na zaustavnoj traci nije sigurno (najviše zbog kamiona). Gume se na auto-cesti ne mijenjaju! Staneš na zaustavnoj traci, upališ sva četri žmigavca, smireno i bez panike napuštaš vozilo (najbolje kroz desna vrata vozila), svi putnici navlače naranđasti prsluk, prelaze iza zaštitne ograde, a vozač postavlja trokut 200 metara iza vozila i zove pomoć na cesti!

DQ
Dq
08:01 17.07.2022.

Ovo je primjer i pouka svima , kako se može stradati zbog nepoznavanja osnovnih prometnih pravila. Prvo i osnovno , sa takvim vozilom nije se smjelo ni voziti u pretjecajnoj traci , a o zaustavljanju ni pomisliti. Najveći biser mii je bio kad su objavili da je postavio sigurnosni trokut ... u pretjecajnoj traci , ejj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije