Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠEN OČEVID

Detalji nesreće u kojoj je poginuo poduzetnik iz Sl. Broda: Vozač kombija prešao u suprotnu traku

Slavonski Brod: U prometnoj nesreći smrtno stradao motociklist
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/13
21.06.2022.
u 18:53

Policijski službenici protiv 31-godišnjeg vozača kombija podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Iz policije su se nakon provedenog očevida oglasili službenim priopćenjem u vezi prometne nesreće sa smrtnim posljedicama koja se danas oko 12.20 sati dogodila na raskrižju Sjeverne vezne ceste i Ulice Slavka Pokaza u Slavonskom Brodu.

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod očevidom su utvrdili da je 31-godišnjak, upravljajući kombi vozilom, preko pune uzdužne crte na kolniku prešao na suprotnu prometnu traku kojom se kretao 47-godišnji vozač motocikla. Pritom je motociklista u kočenju udario u prednji dio kombi vozila, te od jačine udara sletio na travnatu površinu. Ozlijeđeni 47-godišnjak je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo.

 

U ovoj prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 31-godišnjak koji je nakon pružene liječničke pomoći pušten iz bolnice. Policijski službenici protiv 31-godišnjeg vozača kombija podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Kako smo ranije izvijestili, u nesreći je smrtno stradao ugledni slavonskobrodski poduzetnik Zlatko Majstorić, koji se bavio ugradnjom i održavanjem plinskih i vodovodnih instalacija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije