Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI NASLOVI

Dominacija pucačina, ali i nekoliko vrlo kvalitetnih simulacija vožnje

Infogamer
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/7
03.12.2017.
u 10:59

Najbolje igre sezone: Što kupiti za pod bor?

Predblagdansko vrijeme tradicionalno nas preplavljuje novim i često preskupim igraćim naslovima, ali i sniženjima nešto starijih uspješnica koje se itekako isplati kupiti (svoje božićno odbrojavanje, primjerice, PS store započeo je velikim sniženjem nedavno osvježenog Crash Bandicoota).

Redakcija večernjeg lista donosi preporuke najboljih naslova koje možete kupiti svojim bližnjima.

I ove sezone uočljiva je dominacija jakih pucačkih i pucačko-avanturističkih naslova, od znanstvenofantastičnog Battlefronta preko tradicionalno avanturističkog Far Crya (ovaj put, zanimljivo, smještenog u modernu američku zabit) i do povijesnog Assassins Creeda koji nas u novoj inačici vodi u stari Egipat. Jedan od najjačih naslova u ovoj kategoriji je Call of Duty: WWII koji je spasio obraz problematičnoga serijala, a tu je i često podcijenjena igra Destiny 2, koju smo i sami strastveno zavoljeli tek iz trećeg pokušaja.

Infogamer
1/5

Osobama koje uživaju u eksplozijama krvavoga nasilja i pseudopovijesnim bizarnostima nije naodmet nabaviti Wolfenstein II: The New Colossus, a nježnim dušama kojima je priča ispred nabrijane grafike preporučujemo kupiti nova poglavlja narativne igre Life is Strange, a ljubitelji nekorektnog humora mogli bi voljeti South Park: The Fractured But Whole.

Svoje adute imaju i uvijek popularne simulacije vožnje: u razmaku od nekoliko tjedana predstavljeni su novi Need for Speed, Gran Turismo Sport, Project CARS, Forza Motorsport 7... tu su i standardne nogometne igre Fifa i PES, među kojima postoji nekoliko bitnih razlika koje u našem slučaju naginju u korist PES-a, ali prije odluke o kupnji obvezno provjerite koja je igra draža osobi koju želite darivati: debate između ta dva tabora ponekad se čine nepremostivima kao i debate između PC gamera i konzolaša, ili korisnika iPhonea protiv fanova Androida.

Vječnim klincima koji u svojoj kolekciji imaju i Nintendo Switch najsigurnije je nabaviti Super Mario Odyssey - najnoviju inačicu Nintendova klasika koji se već 32 godine ne miče s liste najomiljenijih videoigara uz koje su doslovno odrasle generacije.

 

Ključne riječi

Komentara 1

CH
Chen
12:41 03.12.2017.

Nema niti jedne "letačke" simulacije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije