Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je to?

NASA-ina fotografija Mjeseca zaintrigirala NLO stručnjake

Mjesec
Foto: NASA
1/3
13.05.2017.
u 10:27

Objekt neobičnog oblika uočen je na fotografiji Mjeseca koju je NASA objavila, a stručnjaci za NLO tvrde kako je riječ o vrhu vojnog tenka

Objekt neobičnog oblika uočen je na fotografiji Mjeseca koju je NASA objavila, a stručnjaci za NLO tvrde kako je riječ o vrhu vojnog tenka.

Ogromno vozilo koje se može uočiti na fotografiji koju je objavila američka svemirska agencija analizirao je SecureTeam10, YouTube kanal koji istražuje tajne svemira.

Tyler Glockner iz SecureTeama koji ima gotovo milijun pretplatnika kaže kako se objekt u obliku tenka nalazi između onoga što izgleda kao drevna ruševina.

– Vrlo je lako moguće da se radi samo o stijeni čudnog oblika, ali ja želim da to gledate na drugačiji način. Ima taj pravokutni oblik i kada kažem da izgleda kao tenk to je zato što kada pogledate tenk na zemlji iz ptičje perspektive vidjet ćete da su vrlo slični – pojašnjava Glockner. 

 
 
Ključne riječi

Komentara 2

KR
Krasnojarsk
13:34 03.01.2020.

Definitivno se radi se o sjevernokorejskim tenkovima nove generacije kim-2020.

D1
da...100
11:59 13.05.2017.

Kd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije