Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI EUROIZBORA

Nakon Vukovara, Jozo Radoš razgovarao i s Vinkovčanima

Jozo Radoš
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/4
29.03.2014.
u 19:33

"S građanima razgovaram o vrlo konkretnim, opipljivim programima o kojima se u Europi doista odlučuje, a iz kojih možemo izvući maksimalnu dobit"

U okviru prve faze pretkampanje za europske izbore, predsjednik Kluba zastupnika HNS-a u Hrvatskom saboru i HNS-ov kandidat na izborima za Europski parlament Jozo Radoš posjetio je nakon Vukovara i Vinkovce nastojeći predočiti građanima važnost ove europske institucije i zakona od koji gotovo polovina izravno utječe na život u Hrvatskoj.

- S građanima razgovaram o vrlo konkretnim, opipljivim programima o kojima se u Europi doista odlučuje, a iz kojih možemo izvući maksimalnu dobit. U središtu pozornosti je uklanjanje administrativnih barijera, pojeftinjenje i bolja opskrba energentima, snižavanje cijena telekomunikacijskih usluga i širokopojasni brzi internet za povećanje konkurentnosti hrvatskih poduzeća, s izravnim utjecajem na bržu i efikasniju komunikaciju te kada je riječ o Vukovarsko-srijemskoj županiji poljoprivredi kojoj se članstvom u EU otvaraju široke mogućnosti - rekao je Jozo Radoš razgovarajući s Vinkovčanima koji su po lijepom vremenu šetali parkom na središnjem vinkovačkom trgu, Trgu bana Šokčevića i pješačkoj zoni načičkanoj kafićima s terasama.

>> HNS: Žalimo što HDZ ne uviđa da žene moraju biti ravnopravne

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
19:57 29.03.2014.

Navali narode! Još malo pa nestaloooooo!!!! Jozo Radoš nudi blagodati Unije! Još samo da Grčić narikta informacijski sustav, Jozo Radoš će kamionima dovoziti med i mliko, a mi ćemo samo otvarati usta da nam utovare!

Avatar tajar
tajar
19:48 29.03.2014.

Tko o čemu, Jozo o "programima" .

L0
luena 01
21:21 29.03.2014.

Pocelo je pocelo,obilaze se gradovi ,obecava a kad bude zdravo za gotovo Vukovar i Vinkovci ce dobiti zadnji ,ako ista dobiju..osim obecanja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije