Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

Na Visu nastao požar nakon nesreće automobila. Vatrogasci pronašli i dvije bombe

Osijek: Mjesto nesreće u kojoj je  jedna osoba  izgubila život, a četiri su zadobile ozljede opasne po život
Borna Jaksic/PIXSELL
04.09.2023.
u 18:19

Požar je ubrzo i ugašen, a vatrogasci su nakon pronašli i dvije neeksplodirane eksplozivne naprave

Jutros je na otoku Visu došlo do prevrtanja vozila, nakon čega je nastao i požar koji je zahvatio i šumu. Ubrzo nakon nastanka požara policija je izvijestila kako u nesreći nema ozlijeđenih, no cesta Komiža-Vis u tom je periodu bila zatvorena za promet.

On je ubrzo i ugašen, no pravi šok uslijedio je nakon. Kako javlja N1, na području koje je zahvatio požar pronađene su dvije bombe, potvrdila je splitsko-dalmatinska županija.

- Požar su ugasili vatrogasci koji su tijekom gašenja uočili neeksplodirane eksplozivne naprave te je mjesto pronalaska osigurano do preuzimanja naprave od strane policijskih službenika za protueksplozijsku zaštitu te će uslijediti postupak uništenja - potvrdili su iz policije.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Mjesto nesreće u Osijeku: BMW-om se zabili u stup i drvo, jedan poginuo, četvreo s teškim ozljedama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije