Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ZADOVOLJNA KAZNOM

Majka ubijene Kristine Krupljan: 'Zaspim i probudim se, ali sve ti to dođe u san'

Vesna Krupljan
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
10.01.2020.
u 21:41

Prema presudi. motiv hladnokrvnog zločina krije su u Komšićevoj posesivnosti i ljubomori.

Kristina Krupljan imala je samo 18 godina kad ju je ubio David Komšić. Međutim, ni suze ni isprike za stravični čin nisu bile dovoljne da ubjere sudsko vijeće Vrhovnog suda da smanje Komšiću 25- godišnju zatvorsku kaznu zbog okrutnog ubojstva 

Kako je objasnio Krešimir Devčić, glasnogovornik Županijskog suda u Zagrebu, prvenstveno su uzete u obzir ozljede koje su nanesene trudnoj žrtvi u situaciji gdje je okrivljenik za tu okolnost. 

- Upravo ta brojnost ozljeda patnja i bol koju je žrtva trpila u tim trenutcima“, kazao je Devčić. 

Prema presudi. motiv hladnokrvnog zločina krije su u Komšićevoj posesivnosti i ljubomori. Majka nesretno ubijene Kristine nije zadovoljna ni procesom ni kaznom. 

-Ne bih ni jednom roditelju to poželjela. Neka se stave u moju kožu. Teško je. Boli to što ju je izbo 88 puta. Što da vam kažem. Teško je. Zaspim i probudim se, ali sve ti to dođe u san. Da je pred zgradom mogao to napraviti - kazala je Vesna Krupljan, piše Dnevnik.hr. 

Komšić je za okrutno ubojstvo 18-godišnjakinje dobio 25 godina zatvora, no zakon nudi mogućnost da on izađe na slobodu ranije. On to može tražiti 2030. godine.

- On može tražiti uvjetni otpust nakon izdržane polovice izrečene kazne. Znači, on može zahtjevati  da se pusti na uvjetni otpust - kaže Krešimir Devčić.

Komentara 2

Avatar indigo25
indigo25
22:16 10.01.2020.

Trebalo bi studiji izbosti djete, neki ljudi jedino tako mogu shvati tako nešto. Koje su to okolnosti da mu se smanji kazna koja je ionako smiješna

Avatar WOP22
WOP22
22:09 10.01.2020.

trebela bi hrvatska napraviti ugovor sa rusijom da takve šalju u zatvore po sibiru pa kad prođe pola kazne neka ga puste na uvjetnu u šumu ko hranu za divlje životinje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije