Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČAN SLUČAJ UBOJSTVA

Majka ubijene djevojčice (13) iz Beča: Leonie je bila buntovnica, često je bježala od kuće

AUT, Terrorangriff in Wien
Foto: EXPA/PIXSELL
1/2
02.07.2021.
u 17:27

Javnost je osudila roditelje što su pustili djevojčicu da sama luta ulicama Beča

Obitelj ubijene 13-godišnjakinje Leonie u Beču pronađenu zavezanu uz drvo u ranim jutarnjim satima svakodnevno se bori s tugom koja ih je zadesila - osim što roditelje javnost napada da su 'loše odgajali djevojčicu', trenutno policija sumnjiči čak četvero mladića za ubojstvo njihove kćeri. 

Kako prenosi Fenix Magazin, javnost je osudila roditelje što su pustili djevojčicu da sama luta ulicama Beča u periodu od 23 do 5 sati jer je to prema zakonu zabranjeno do 14 godine života djeteta. Roditelji su bili svjesni situacije, no kazali su kako je djevojčica često bježala iz kuće.

- Nakon nekog vremena krenuli smo sa strožim vremenom povratka kući: 18, 19 te 20 sati. Jedno je vrijeme to funkcioniralo dobro, a onda, kada se jednom Leonie nije vratila kući, otišli smo na policiju, kazali su roditelji. 

- Mi nismo naše dijete mogli okovati u lance. Ona je bila buntovnica i radila je ono što ju je veselio. Jednostavno bila je slobodan duh, nadodao je otac.

Djevojčica je prema navodima medija bila višestruko silovana, drogirana, a potom i ugušena u stanu u bečkom Donaustadtu. Od četvorice osumnjičenih, jedan 16-godišnji Afganistanac je navodno bio njen 'dečko' koji su je doveo u navedeni stan, a s njim su osumnjičena i njegova dva sunarodnjaka u dobi od 18 i 23 godine. Četvrti osumnjičeni je u bijegu te je za njim raspisana međunarodna tjeralica. 

- Prvenstveno su krivi ti tipovi i djelomično politika. Ali ne optužujte nas. Mi smo Leonie voljeli iznad svega. Njen gubitak razdire nam srce, kazali su očajni roditelji. 

VIDEO Svjedokinja o žrtvi napada u Splitu: U kvartu s njim nitko nikada nije imao problema.

Ključne riječi

Komentara 11

SA
samoljubav
19:02 02.07.2021.

U Mađarskoj se ovo ne može dogoditi. Točka.

DU
Deleted user
19:29 02.07.2021.

Uvik je netko drugi kriv kad su azilanti u pitanju, interesantno. Mora se nac olakotna cinjenica za monstrume.

MO
modovisisajteMaraschino
18:12 02.07.2021.

a da su joj branili onda bi javnost rekla da je zlostavljaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije