Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZNAČI, TO JE STRAŠNO'

Majka koja je odbila kemoterapiju za svoje dijete: I dalje tvrdim da to nije lijek

Getty Images
04.10.2018.
u 16:55

Majka također tvrdi i kako nije dobila kompletnu dokumentaciju o bolesti te da ju ni ne može dobiti jer kako kaže u bolničkom su vlasništvu, no bolnica te navode demantira

Marijana Prpić majka je djevojčice oboljele od raka kostiju koja odbija liječenje kemoterapijom. Njena želja je otići u Tursku ili Njemačku kako bi malenu izliječila njihovim metodama liječenja, slične kao i naše, samo bez kemoterapije, no doktori joj to ne dozvoljavaju i trenutno je liječe tradicionalnim metodama koja uključuje naravno i kemoterapiju. "I dalje tvrdim da to nije lijek", tvrdi majka.

Pojavila se vijest i kako je majka zbog toga izgubila privremeno skrbništvo nad djetetom, no majka je za emisiju Provjereno Nove TV te navode u potpunosti demantirala izjavivši da je to lažna informacija.

"Znači, to je strašno. U ponedjeljak kad sam se probudila, meni je mobitel gorio. Ja sam preležala ponedjeljak u krevetu koliko mi je loše bilo. Psiholozi su joj objašnjavali da ne gleda, da su novinari loše napisali, da je to netko izmislio. To je jako ružno da se netko s takvim stvarima igra i dijete koje leži u bolnici od raka. To je stvarno bezobrazno i podmuklo", govori majka koja je pred bolesnom djevojčicom pročitala navode u medijima kako su joj oduzeli skrbništvo.

I nakon što je cijeli slučaj dospio u javnost doktori i dalje nastavljaju s liječenjem.

Majka također tvrdi i kako nije dobila kompletnu dokumentaciju o bolesti te da ju ni ne može dobiti jer kako kaže u bolničkom su vlasništvu, no bolnica te navode demantira tvrdeći kako svaki roditelj uvijek može dobiti kompletnu dokumentaciju.

"Meni ništa nitko nije objašnjavao, ni što joj dajem, koliko dajem. Ja tražim papire, hoću slati dalje", govori majka.

>> Pogledajte video i saznajte koji su simptomi koji će vam otkriti imate li problema sa srcem

Ključne riječi

Komentara 4

ZW
zweistein
17:51 04.10.2018.

doktori i inače ništa ne govore poslije pregleda moraš na internet da doznaš što ti je bilo nisu ludi da nešto kažu, jer bi ih onda mogao držati za riječ

Avatar ivo587
ivo587
20:37 04.10.2018.

najbolje mi je kad ovi komunisti i ateisti vele da je medicina bog i batina, a koriste se primitivne metode. E sad država neće priznati da je nemoćna u liječenju raka jer tu pada sve u vodu, nego drži privid tj iluziju da ima lijeka, a nema.

UM
umnjak
18:05 04.10.2018.

Dajte majci Nobela, kakva med istaživanja, ona je izgooglala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije