Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Vrijeme za novu eru'

Klisović nakon Plenkovićevih prozivki: 'Žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne probleme države'

Zagreb: Joško Klisović, kandidat za gradonačelnika, o sigurnosti škola i obnovi Zagreba
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
01.03.2021.
u 21:56

Ušao sam u bitku za Zagreb jer želim pomoći svom gradu koji je zapušten, ponižen, financijski uništen, istaknuo je Klisović

Premijer Andrej Plenković ranije danas komentirao je SDP-ovog kandidata za gradonačelnika Zagreba Joška Klisovića, nakon čega je uslijedila i njegova reakcija putem društvenih mreža. Poručio je kako je vrijeme za novu eru Zagreba na čije čelo treba doći netko tko nije podržavao aktivnosti koje su dovele grad u današnje stanje.

Plenković je danas nakon zajedničke sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a poručio je kako u ovom vremenu političkoga razotkrivanja, koje stalno traje na našoj sceni, postoje kandidati koji su u stanju reći da nisu osobno poznavali Milana Bandića. "To je rekao gospodin Klisović iz SDP-a", istaknuo je Plenković, dodavši da Klisovića poznaje 25 godina.

“Moram priznati da mi je to jako bizarno da se kandidira za gradonačelnika netko tko ne pozna dojučerašnjega gradonačelnika koji je na čelu Zagreba 20 godina", dodao je Plenković rekavši kako to znači da Klisović nije imao previše veze s gradskim temama. 

Joško Klisović potom je na svom Facebook profilu opleo po HDZ-ovom kandidatu Davoru Filipoviću koji je, kako je naveo, dizao ruku za promašene proračune.

"Vidim da su moju izjavu prinijeli pozornosti gospodinu Plenkoviću, žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne probleme države - što od njega očekuju građani! Nažalost, premijeru je važnije jesam li osobno odnosno privatno poznavao gradonačelnika Milana Bandića. Ponovit ću: nisam ga osobno poznavao, nisam se družio s njim, poznavao sam ga samo kao javnu osobu. Ušao sam u bitku za Zagreb jer želim pomoći svom gradu koji je zapušten, ponižen, financijski uništen!

A ono što je zaista bizarno je to što gospodin Plenković za gradonačelnika Zagreba kandidira čovjeka koji je dizao ruku za promašene proračune, blok Badel, kredit za žičaru, čovjeka koji bi danas zaustavljao prodaju Gredelja, Paromlina, Zagrepčanke, a za prodaju je glasao u Skupštini!? Vrijeme je da na čelo Zagreba dođe čovjek koji nije podržavao aktivnosti i nije kontaminiran osobnim prijateljstvima s ljudima koji su doveli grad u današnje stanje. Vrijeme je za novu eru Zagreba", poručio je Klisović.

Vidim da su moju izjavu prinijeli pozornosti gospodinu Plenkoviću, žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne...

Objavljuje Joško KlisovićPonedjeljak, 1. ožujka 2021.

Komentara 4

AN
ANTIFA
22:30 01.03.2021.

Ovaj Klisović nema boje okus ni mirisa. Sukladno tome našim dragim sugrađanima će opet ostao izbor između lignje i jarana. Jadna nam majka sa svim ovim kandidatima

MK
MKinkognito60
22:53 01.03.2021.

Interesantno, nije ništa konkretno rekao osim napada na Filipovića i Plenkovića, još mu nije jasno kako sa napadima neće uspjeti. Zagreb se mora obnoviti, ni riječi o obnovi. Kritičari Bandića i vlade govore kako je potres prilika za nešto novo napravit, zapravo hoće natjeati vladu i grad na nacionalizaciju centra grada pa onda bi javnim natječajima za projekte dijelili novac šakom i kapom kojekavim projektantima i poduzetnicima i sve to u interesu kao novog ljepšeg grada. Zanemarili bi kako neki govore kulturno naslijeđe pod maskom nemoguće obnove. Mislim kako već znaju tko bi otkupio zemljište. Neće im upalit jer nitko ih više ne gleda a ankete se lako namjeste.

Avatar madcap
madcap
22:17 01.03.2021.

Plenkovićev "napad" na Milanovićevog kandidata samo daje Klisoviću vjetar u leđa. Još jedan dokaz sinergije dvaju predsjednika. Šteta što ljevica nije imala prošle izbore u ZGu tako dva dobra kandidata poput Klisovića i Tomaševića umjesto Taritaš. Sad će se njih dvojica morat susrest da Škorom, a to nije to. Šteta što je Bandić otišao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije