Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Vrijeme za novu eru'
Povratak na članak

Klisović nakon Plenkovićevih prozivki: 'Žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne probleme države'

Ušao sam u bitku za Zagreb jer želim pomoći svom gradu koji je zapušten, ponižen, financijski uništen, istaknuo je Klisović

Komentari 4

AN
ANTIFA
22:30 01.03.2021.

Ovaj Klisović nema boje okus ni mirisa. Sukladno tome našim dragim sugrađanima će opet ostao izbor između lignje i jarana. Jadna nam majka sa svim ovim kandidatima

VL
MK
MKinkognito60
22:53 01.03.2021.

Interesantno, nije ništa konkretno rekao osim napada na Filipovića i Plenkovića, još mu nije jasno kako sa napadima neće uspjeti. Zagreb se mora obnoviti, ni riječi o obnovi. Kritičari Bandića i vlade govore kako je potres prilika za nešto novo napravit, zapravo hoće natjeati vladu i grad na nacionalizaciju centra grada pa onda bi javnim natječajima za projekte dijelili novac šakom i kapom kojekavim projektantima i poduzetnicima i sve to u interesu kao novog ljepšeg grada. Zanemarili bi kako neki govore kulturno naslijeđe pod maskom nemoguće obnove. Mislim kako već znaju tko bi otkupio zemljište. Neće im upalit jer nitko ih više ne gleda a ankete se lako namjeste.

VL
Avatar madcap
madcap
22:17 01.03.2021.

Plenkovićev "napad" na Milanovićevog kandidata samo daje Klisoviću vjetar u leđa. Još jedan dokaz sinergije dvaju predsjednika. Šteta što ljevica nije imala prošle izbore u ZGu tako dva dobra kandidata poput Klisovića i Tomaševića umjesto Taritaš. Sad će se njih dvojica morat susrest da Škorom, a to nije to. Šteta što je Bandić otišao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.