Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kavana i restoran Muzej okusa u Osijeku

Kavana i restoran Muzej okusa u Osijeku
Foto: Promo
1/6
03.05.2018.
u 09:22

U ostalim muzejima zabranjeno je dodirivati eksponate. Mi smo jedinstveni, najsretniji smo kad ih sve pojedete i uživate u njima

Kavana i restoran Muzej okusa kultno je mjesto u gradu Osijeku koje je u kratkom roku postalo mjesto za razna događanja. Kako cijenimo vrijeme koji gosti odvajaju za posjet Muzeju okusa, naše stručno i profesionalno osoblje održava visoki standard koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Muzej okusa bio je domaćin raznih eno gastro večeri, glazbenih,stand up komedije, tematskih večeri, gastro emisija te je podigao ljestvicu događanja u Osijeku i stvorio autentičan prostor za jedinstvenu kulturu uživanja u ambijentu te raznolikoj lokalnoj i suvremenoj ponudi.

Foto: Promo

Osijek sve više posjećuju gosti iz cijelog svijeta, pa je tako I Muzej okusa postao nezaobilazno reprezentativno mjesto koje svojom ponudom vrhunskih jela i pića oduševljava svakog zahtjevnog gosta željnog dobrog zalogaja i izvrsne vinske kapljice.Unutrašnjost Muzeja okusa povezuje tradiciju i suvremenost, prošlost i sadašnjost.Naši gosti oduševljeni su ovim spojem te iznimno zainteresirani za priču koja se odvijala u doba kad je nastala zgrada I kako se razvijala priča vezana

Zgrada paviljona Gradski vrt ima golem značaj za povijest grada Osijeka budući da se u spomenutom prostoru održala 1809. godine svečanost proglašenja Osijeka slobodnim i kraljevskim gradom.Nekadašnji perivoj oko zgrade krasio je okolni prostor i predstavljao omiljeno šetalište stanovnika Osijeka. Danas je obnovljen prekrasan park ispred Muzeja okusa koji je omiljeno šetalište..

Foto: Promo

Prije otvorenja posebnu pozornost posvetili smo edukaciji naših djelatnika koji su posjetili većinu vinarija,vinskih kuća,seminare novih trendova u gastronomiji i pristupu gostima.

U prvoj godini uspjeli smo dobiti titulu najboljeg restorana Slavonije i Podunavlja i Michelinovu preporuku.

Ljubav prema poslu i stvaranje pozitivne atmosfere naši različiti gosti itekako cijene.To nam je motivacija za stvaranje odlične usluge i autentične priče kako bi naši gosti iz cijelog svijeta svoje doživljaje pamtili i vraćali nam se s osmijehom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije