Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kriva pisma

Kakva sramotna pogreška Velike Britanije!

Velika Britanija
Reuters/Pixsell
23.08.2017.
u 17:48

Ministarstvo unutarnjih poslova je priopćilo da istražuje kako je građanima ostalih članica EU-a poslano oko 100 pisama u kojima stoji da će prema imigracijskom zakonu morati otići.

Velika Britanija je pogreškom poslala na desetke pisama građanima Europske unije u kojima im je poručila da napuste zemlju, prenosi Reuters i dodaje da se radi o sramotnoj greški u trenutku kada se pregovara o pitanju prava građana zemalja EU-a.

Ministarstvo unutarnjih poslova je priopćilo da istražuje kako je građanima ostalih članica EU-a poslano oko 100 pisama u kojima stoji da će prema imigracijskom zakonu morati otići.

"Pogreškom je poslan određeni broj pisama i pokušavamo hitno utvrditi zašto se to dogodilo. Pokušavamo kontaktirati sa svima koji su pismo primili kako bismo im objasnili da zanemare sadržaj pisma", kazala je glasnogovornica ministarstva.

"Želimo biti potpuno jasni i poručiti da prava građana EU-a koji žive u Velikoj Britaniji ostaju nepromijenjena", dodala je glasnogovornica.

Iako Britanija obećaje da će biti velikodušna glede pitanja prava građana EU-a nakon Brexita, za sada još nema dogovora o tome kako će se ta prava štititi.

Komentara 31

MO
mobitel20
18:29 23.08.2017.

Ma odmah povuci SVO OSOBLJE i pozatvarati sva Veleposlanstva po uzoru na mudru i odlucnu veliku Srbiju u odnosu na Makedoniju. Ova sidhra-anticenzura ce sigurno poduprijeti kopiranje poteza Velikog Vodje Borata iz Srbistana ! Inace , ovo je necuveno, skandal,, pa MUP Britanije uputio na pogresne adrese "nekoliko desetina pisama" ! Skandal nad skandalima ! Povlaci svo osoblje, prekidaj pregovore ! To je "snazno delovanje protiv...protiv...ups..."

DU
Deleted user
22:20 23.08.2017.

Kako zanemariti pismo koje je na tvoje ime,prezime i adresu???Pogreška????hahahaha.

DU
Deleted user
21:58 23.08.2017.

Da, bas pogreska, mos si mislit..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije