Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kriva pisma
Povratak na članak

Kakva sramotna pogreška Velike Britanije!

Ministarstvo unutarnjih poslova je priopćilo da istražuje kako je građanima ostalih članica EU-a poslano oko 100 pisama u kojima stoji da će prema imigracijskom zakonu morati otići.

Komentari 31

MO
mobitel20
18:29 23.08.2017.

Ma odmah povuci SVO OSOBLJE i pozatvarati sva Veleposlanstva po uzoru na mudru i odlucnu veliku Srbiju u odnosu na Makedoniju. Ova sidhra-anticenzura ce sigurno poduprijeti kopiranje poteza Velikog Vodje Borata iz Srbistana ! Inace , ovo je necuveno, skandal,, pa MUP Britanije uputio na pogresne adrese "nekoliko desetina pisama" ! Skandal nad skandalima ! Povlaci svo osoblje, prekidaj pregovore ! To je "snazno delovanje protiv...protiv...ups..."

VL
DU
Deleted user
22:20 23.08.2017.

Kako zanemariti pismo koje je na tvoje ime,prezime i adresu???Pogreška????hahahaha.

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
19:57 23.08.2017.

U pravu je MAX; sondiranje je počelo. Nije britanija mačji kašalj ona je vrhunac političkog djelovanja

VL
DU
Deleted user
21:58 23.08.2017.

Da, bas pogreska, mos si mislit..

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
20:10 23.08.2017.

super najbolje je da se svi ogradimo zidovima da nitko s nikim nema posla..ahaahahahahhah i nek svako crkaje u svom Toru...

VL
Avatar Vaclav007
Vaclav007
06:22 24.08.2017.

Mislim da raspoloženje javnosti, čak i hard-Brexitovaca, ide u smjeru da se onima koji su se do sada iz EU naselili u GB i koji u GB žele ostati nakon Brexita, maksimalno izađe u suret, odnosno da im se takav ostanak i omogući. Ne ide se javno sa tim stavom jer bi, jasna stvar, to bilo štetno po pregovaračku poziciju GB u Bruxellesu, ali koliko ja osjećam raspoloženje ljudi, ne postoji baš nikakva želja da se EU građane prisilom istjeruje iz zemlje. Baš nikakve. Britanija je jedna jako pristojna zemlja, a najpristojniji su u politički izazovnim vremenima, kada izvlače najbolje iz sebe. Imaju svoj stav, ali paze i na posljedice koje će on izazvati kod drugih. Iskreno ne žele da ih bilo tko mrzi ili bude oštećen na osobnoj razini zbog njihove odluke o napuštanju Brexita. Velika gospoda, sjajna nacija.

VL
KA
kasuv
21:03 23.08.2017.

uz preventivu puno koza i ovaca da popasu zarasle površine koje su se obrađivale dok se u dalmaciji nije pojavio fenomen lako zarađene love a to je ležišiš i brojiš šolde lp

VL
IL
ilijan
20:14 23.08.2017.

Napistite ih!

VL
DU
Deleted user
22:58 23.08.2017.

Trebam informaciju ako znate gdje se može ljetovati za 7 kuna na jadranu, pomogućnosti na sjevernom jadranu u blizini Hrvatske polovice Savudrijske vale????

VL
MV
Mijat vrdoljak
18:39 23.08.2017.

Tu se slažem kako se postigne sporazum a gospođa se ne bahati i ne laže ne kaže kako će biti dok pregovori ne završe a poslije kako se dogovore

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
18:07 23.08.2017.

"Želimo biti potpuno jasni i poručiti da prava građana EU-a koji žive u Velikoj Britaniji ostaju nepromijenjena", dodala je glasnogovornica. - Ovo nije istina, prava gradjana ostaju nepromjenjena samo dok Britanija ne zavrsi proces izlaska iz EU, kasnije se sve mijenja. Kasnije drzava odredjuje kvote imigrantima i nullaostu, osvisno o potrebi radne snage na trzistu, studenti isto nemaju ista prava, turisti isto ne mogu boraviti u zemlji na neodredjeno vrijeme, plus milijun drugih zakona u vezi slobodnog protoka robe i kapitala, ovisno kako budu napravili bilateralne ugovore sa Europskom unijom. Britanija postaje neovisna drzava, gazda u svojoj kuci, vraca suverenitet svome narodu. Gospodja se bahati i laze gradjane, milsi da ce moci surovati po njihovoj zemlji kao i do sada. E pa nece moci.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
18:24 23.08.2017.

Britanija je korektno postupila, obavjestila je gradjane EU koji imaju radne dozvole na odredjeno vrijeme da im nece biti obnovljene. Oni imaju puno nezaposlenog domicilnog stanovnistva koje poslodavci nece da uzmu zato sto puno kostaju, vise im se ispalti uzeti dva Poljaka nego jednoga Britanca, ali sada tome dolazi kraj. Pa Britanska Premijerka je vec govorila o tome i ne samo ona nego i drugi politicari i sami gradjani. Kapitalisti profitiraju radi jeftine radne snage, a to Britancima rusi cijenu rada i ljudi masovno ostaju bez posla. To je u stvari Feudalno drustvo sto su oni sklepali u EU, bogati postaju jos bogatiji, srednja klasa izumire, a radja se masa roblja, bijede i siromastva. Naravno da Britanci to ne zele u svojoj kuci.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
18:07 23.08.2017.

Naravno da nije greška, već namjera! Velika Britanija će upamtiti, itekao izlazak iz EU.

VL
IK
ikbmibm
19:16 23.08.2017.

Lady Teresa Wild Koyote još nije shvatila dalekosežne posljedice lika i djela ukipovca Nigela Farage-a. U svakom slućaju biti će zanimljivo.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
18:28 23.08.2017.

Nije to slucajno. VB igra hinjski jer ako im se ne udovolji ovo sto su naveli u pismima sljedi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.