Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Hrabra Hope nikad više neće biti gladna i na ulici

Foto: Privatni album
1/5
02.10.2018.
u 16:57

Kujicu i njezine štence spasili su volonteri. Štenci su sretno udomljeni, a sad za mamu traže dom u kojem će biti kućni ljubimac

Spasili su je od prijetnji mještana kojima je smetala, dobila je ime Hope i s njim nadu za bolji život u kojem neće biti gladi i straha.

Obećali su joj to volonteri koji su je pronašli na ulici na kojoj se plesalo uz štandove pune hrane, a ona je uzalud molila barem koricu kruha. Da preživi, da spasi svojih šest štenaca koje je brižno skrivala. Uspjela je hrabra mama, njezini Zlaja, Suba, Manđo, Vidica, Lovrena i Raketica odrasli su na sigurnom. Pronašli su volonteri za njih i nove domove, a mama Hope ostala je sama.

U privremenom smještaju Hope se nada da će i njoj pronaći topli dom i ljude koji će je voljeti. Kastrirana je, ima nešto više od godinu dana. Umiljata je, slaže se sa svima i brzo uči. Udomljava se kao kućni ljubimac, a ostale informacije možete dobiti na Facebook stranici Malina on wheels ili na 091/49-41-466.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije