Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomažemo

Svi okreću glavu, a kujica moli komad kruha da prehrani štenad

Foto: Privatni album
1/2
03.07.2018.
u 13:51

Danima je kujica tražila dvorište u kojem će na svijet donijeti svoje mlade, nije ga pronašla jer u selu koje slavi i ne gleda biće koje pati nema samilosti

Lutala je slavonskim selima u okolici Vinkovaca i tražila malo milosti, sigurno mjesto na kojem bi na svijet donijela svoje mlade.

Nije ga pronašla, jer nitko je nije pustio u dvorište. Pojavila se nakon nekoliko dana, sjela na cestu na kojoj se plesalo i slavilo. Mladi su došli na svijet, a ona je kao svaka brižna majka krenula u potragu za hranom, jer potomke treba hraniti. Gdje ih je sakrila nitko ne zna, jer majka ne otkriva gdje je njezino blago. I nitko je ni ovaj put nije primijetio, nije joj pružio ni komadić kruha.

Foto: Privatni album/MailOnline

– Ne znamo ni koliko je beba, trebat ćemo pomoć u njihovu traženju, ali prvo trebamo smještaj. Kujica nije doborodošla, a ovdje pse truju i gađaju puškama – kaže nam volonterka koja je uspjela prikupiti i pomoć za hranu i svaki dan će ju hraniti. I živjeti u strahu hoće li ju pronaći živu, jer prijetnje mještana nisu bezazlene.

Ako bilo kako možete pomoći volonterima, bez obzira nudite li smještaj ili hranu, javite se na Facebook stranicu Malina on wheels, a možete pisati i u našu redakciju na mail ljubimci@vecernji.net.

Ključne riječi

Komentara 7

PR
prohujalo
14:42 03.07.2018.

Autor fotografija uopće nema srca jer nije želio pomoći kujici.Bitno mu je poslati slike u Večernjak i očekivati za svoju nehumanost još i honorar.

NA
Narcis660
17:06 03.07.2018.

Ljudska zloba bahatost i mržnja nemaju granice....jadna zivotinja

RO
Rosstin
15:15 03.07.2018.

ljudska sramota, nehrvatski i nekriscanski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije