Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Svi okreću glavu, a kujica moli komad kruha da prehrani štenad

Danima je kujica tražila dvorište u kojem će na svijet donijeti svoje mlade, nije ga pronašla jer u selu koje slavi i ne gleda biće koje pati nema samilosti
03. srpnja 2018. u 13:51 8 komentara 3164 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/2

Lutala je slavonskim selima u okolici Vinkovaca i tražila malo milosti, sigurno mjesto na kojem bi na svijet donijela svoje mlade.

Nije ga pronašla, jer nitko je nije pustio u dvorište. Pojavila se nakon nekoliko dana, sjela na cestu na kojoj se plesalo i slavilo. Mladi su došli na svijet, a ona je kao svaka brižna majka krenula u potragu za hranom, jer potomke treba hraniti. Gdje ih je sakrila nitko ne zna, jer majka ne otkriva gdje je njezino blago. I nitko je ni ovaj put nije primijetio, nije joj pružio ni komadić kruha.

 | Autor : Privatni album/MailOnline Foto: Privatni album/MailOnline

– Ne znamo ni koliko je beba, trebat ćemo pomoć u njihovu traženju, ali prvo trebamo smještaj. Kujica nije doborodošla, a ovdje pse truju i gađaju puškama – kaže nam volonterka koja je uspjela prikupiti i pomoć za hranu i svaki dan će ju hraniti. I živjeti u strahu hoće li ju pronaći živu, jer prijetnje mještana nisu bezazlene.

Ako bilo kako možete pomoći volonterima, bez obzira nudite li smještaj ili hranu, javite se na Facebook stranicu Malina on wheels, a možete pisati i u našu redakciju na mail ljubimci@vecernji.net.

Miki je ubijen vatrenim oružjem Branjin Vrh Ustrijelio psa na ulici Pazin Macu spašenu s drveta volonteri spašavali i iz skloništa traži dom Cijeli svoj život Pino je u Noinoj arci
Grijanje
UŠTEDA
Sezona grijanja nije gotova: Evo kako uštedjeti

A1 izdvaja za Vas

  • prohujalo:

    Autor fotografija uopće nema srca jer nije želio pomoći kujici.Bitno mu je poslati slike u Večernjak i očekivati za svoju nehumanost još i honorar.

  • Narcis660:

    Ljudska zloba bahatost i mržnja nemaju granice....jadna zivotinja

  • Rosstin:

    ljudska sramota, nehrvatski i nekriscanski