Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Zive nema već mjesec dana, njezin krevetić čeka je na istom mjestu

Pobjegla je nakon prometne nesreće u blizini Benkovca, tražili su je, vraćali se na mjesto nesreće, ali svoju kujicu nisu pronašli, kaže Zagrepčanka. Imate li informacije, nazovite na 099/69-16-083
17. rujna 2018. u 00:05 2 komentara 1359 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/3

Obitelj Ive C. iz Zagreba ljeto neće pamtiti po dobrom odmoru, moru i suncu, već po danu kad se izgubila njihova ljubimica, mješanka Ziva.

– U mjestu Šopot u blizini Benkovca 11. kolovoza imali smo prometnu nesreću. Ziva je od šoka pobjegla glavom bez obzira, nismo je uspjeli zaustaviti. Nestala je u grmlju i tko zna na koju stranu je otišla – kaže gospođa Iva. Tražili su je cijeli dan, navečer se vratili na mjesto nesreće, ali kujici ni traga ni glasa. Morali su se vratiti u Zagreb, dodaje kako joj je noga slomljena u prometnoj, a uskoro u obitelj stiže i prinova.

Pas Beo 'Čudo' iz Međimurja 'Naš mješanac Beo vratio se kući nakon šest godina'

– Danima su je u okolici tražili dobri ljudi iz Benkovca, ali bezuspješno. Ziva može biti bilo gdje, kad je pobjegla oko vrata imala je sivu ogrlicu, a na njoj smeđi povodac. Obožava ljude i veseli se kad je netko želi pomaziti – opisuje gospođa Iva svoju ljubimicu.

Ziva je kastrirana i čipirana, a ima oko 11 kilograma. Ako ste ju negdje vidjeli, nazovite na 099/69-16-083. Njezina obitelj ne gubi nadu da će se Ziva vratiti u svoj krevetić, još uvijek je čeka na istom mjestu.

pomažemo Garu su napustili nakon 11 godina

 

Štenci Bonnie & Clyde vodite ih kući Veseli štenci Bonnie & Clyde čekaju udomitelje
Goran Jančo je za svog partnera odabrao Croatia osiguranje
OSIGURANJE
Jančo: Stočarstvu smo posvetili svoje živote, pa farmu želimo sačuvati od rizika

A1 izdvaja za Vas