Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvrnuo se i na DORH

HDZ-ov župan: 'Čačić je mali od palube HDZ-a. Kad ga premijer pozove, dotrči...'

Zagreb: Dolazak političara na sastanak parlamentarne većine
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
18.05.2022.
u 23:37

- Taj fini gospodin je iza sebe ostavio trag. Čačićev Coning je ostao dužan HBOR-u, HEP-u, Poreznoj upravi, Gradu Varaždinu i Hrvatskim vodama... - nabrajao je Stričak

Varaždinski župan Anđelko Stričak (HDZ) nazvao je Radimira Čačića "malim od palube HDZ-a". U odgovoru na vijećničko pitanje Ivana Čehoka "apelirao" je da se ne proziva toliko članove Reformista jer "kad se proziva članove Reformista, proziva se Radimira Čačića". 

- A vi valjda znate da je Čačić HDZ-ov mali od palube. Kad ga premijer pozove, dotrči do Banskih dvora, sasluša ga, ode do N1 televizije malo galamiti, ali redovito Reformisti dižu ručice. Zato ih nemojte toliko granatirati. Taj fini gospodin je iza sebe ostavio trag. Čačićev Coning je ostao dužan HBOR-u, HEP-u, Poreznoj upravi, Gradu Varaždinu i Hrvatskim vodama... - nabrajao je Stričak koji se ponovno osvrnuo i na DORH koji se, kako je rekao, ponaša po "mentalitetu ljubičastih Kmera". Ponovno se vratio na Čačića.

- Biti k'o crkveni miš, biti dužan Bogu, vragu i Poreznoj upravi, i uz to u Jalžabetu izgraditi "orlovo gnijezdo", to nikome na svijetu nije uspjelo, i nitko te ništa ne pita, čak ni jedna istraga nije pokrenuta. E, to je problem DORH-a, da ništa nije pokrenuto – rekao je Stričak.

Čehok je od župana zatražio da se utvrdi koliko je vremena Natalija Martinčević, saborska zastupnica i savjetnica bivšeg župana Čačića, kojeg je nazvao velikim vođom, od 2017. do 2020. provela na svom radnom mjestu u Javnoj ustanovi za regionalni razvoj Varaždinske županije i je li uopće dolazila na posao.

Martinčević je u priopćenju naglasila da je svoj posao "radila predano i odgovorno i često duže i više od propisanog radnog vremena". Optužila je Stričaka da je Županijsku skupštinu pretvorio u "arenu primitivizma, nasilja, vrijeđanja i iznošenja apsolutnih laži".

Komentara 5

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
10:50 19.05.2022.

Istina je sve navedeno. Dotični je sa svojim tvrtkama zamračio milijune i nikome ništa. Ne samo da nije nikada procesuiran, nego je i danas žetončić koji ponekad presuđuje....

DU
Deleted user
21:16 19.05.2022.

cacic je umisljeni znalac..u biti je docirant...gojenac je kommocnika..ima love zato je stalno na n1 plati pa laprda bas o svemu..a zatupnica mu u saboru ne zna ni otvoriti lampu...

BU
Budni
13:34 19.05.2022.

Ma nije mali,vidi koji hrgan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije