Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VRHOVNI LAŽLJIVAC'

HDZ o Milanoviću: 'Ni posljednjeg dana kampanje neće odgovoriti na Butkovićeva pitanja'

Slavonski Brod: Predsjednik Milanović u posjeti tvrtki Đuro Đaković Specijalna vozila
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/6
15.04.2024.
u 10:04

HDZ se u svojoj najnovijoj objavi na Facebooku referirao na objavu ministra Olega Butkovića koji je predsjednika nazvao ''kravokradicom''

Stranka HDZ i ovog se ponedjeljka, posljednjeg dana prije izborne šutnje, oglasio na Facebooku pa se obrušio na predsjednika Zorana Milanovića. Pritom su se referirali na objavu ministra Olega Butkovića koji je predsjednika nazvao ''kravokradicom''. 

- Vrhovni lažljivac ni posljednjeg dana kampanje neće odgovoriti na Butkovićeva pitanja o trgovanju utjecajem za svoga sankcioniranog ruskog ortaka. Kao ni na pitanje od koga je dobivao novac i za čije je strane interese radio kao privatni “konzultant” prije nego što su mu vodstva MOST-a i DP-a pomogla da kao kandidat ljevice dospije na Pantovčak - poručio je HDZ.

Inače, i Zoran Milanović se oglasio ovog ponedjeljka na društvenim mrežama, pa je ''paljba'' na relaciji Banski dvori-Pantovčak nastavljena i u samoj završnici predizborne kampanje. 

On je pak, uz poruku ''Dosta je'', komentirao snimku govora sa skupa HDZ-a na kojoj je Andrej Plenković vrijeđao oporbu. Slobodni mediji prijetnja su Plenkovićevom kriminalnom režimu i ako ih ne može kupiti onda će ih ušutkati represijom i silom. I tome se moramo suprotstaviti, jer bez slobodnih medija nema slobodnog društva, poručio je Milanović.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Od mladog lava SDP-a, do 'velike divlje mačke': Pogledajte kako se mijenjao Zoran Milanović

Slavonski Brod: Predsjednik Milanović u posjeti tvrtki Đuro Đaković Specijalna vozila
1/23
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Behemot
Behemot
12:38 15.04.2024.

Kaže Lošo, boljševici su svojoj djeci davali ruska imena (Andrej, Oleg) kako bi se mogli u budućnosti prepoznati i umrežiti .. A budućnost je danas.

Avatar Idler
Idler
10:47 15.04.2024.

Cane vam iskače i iz paštete, jel bu i na dan izbora iskakal ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije