Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJSKI PLAN

Glavni cilj: Do 2020. godine biti među 20 turistički najkonkurentnijih zemalja

Međuministarsko vijeće za turizam
Ministarstvo turizma
11.12.2013.
u 10:20

Neven Ivandić i Ivo Kunst iz Instituta za turizam predstavili su nacrt Akcijskog plana konkurentnosti turizma

Na 2. sjednici Međuministarskog vijeća za turizam Neven Ivandić i Ivo Kunst iz Instituta za turizam predstavili su nacrt Akcijskog plana konkurentnosti turizma.

"Ovaj Akcijski plan konkurentnosti pripremamo kako bismo vidjeli na koje točno mjere možemo utjecati kako bismo poboljšali konkurentnost hrvatskog turizma. Hrvatska je ove godine po turističkoj konkurentnosti na 35. mjestu, dok je na ljestvici ukupne globalne konkurentnosti na 75. mjestu. Iako turizam odskače u odnosu na druge sektore, naš je glavni cilj do 2020. godine biti među 20 turistički najkonkurentnijih zemalja. Taj cilj možemo ostvariti samo u suradnji s drugim ministarstvima", rekao je Ratomir Ivičić, zamjenik ministra turizma i predsjednik Međuministarskog vijeća.

>> Akcijski planovi temelj za EU projekte

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije