Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antonela Bračanov Jurišić

FOTO Prije 6 godina osvojila titulu Kraljice Jadrana, a danas je policajka: 'Svaki dan je dinamičan'

Vodice: Antonela Bračanov Jurišić, bivsa Miss Jadrana, danas je policajka
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/9
06.06.2023.
u 19:21

Mlada Antonela ponijela je titulu još 2017. godine, a nakon toga dobivala je razne ponude domaćih i stranih modnih agencija, što je sve redom odbila jer je shvatila kako to nije za nju

Nakon što je bila proglašena najljepšom na Jadranu, 24-godišnja Šibenčanka Antonela Bračanov Jurišić nije nastavila tim stopama, već je otišla posve drugim smjerom, a danas radi upravo kao policajka u Vodicama gdje i živi.

Mlada Antonela ponijela je titulu još 2017. godine, a nakon toga dobivala je razne ponude domaćih i stranih modnih agencija, što je sve redom odbila jer je shvatila kako to nije za nju. Nakon završetka srednje škole odlučila je upisati Pravni fakultet u Zagrebu kako bi postala odvjetnica kaznenog prava, no to je ubrzo zamijenila Policijskom akademijom koja ju je dovela do posla kojim se trenutno, kaže, ponosi. 

- Na Akademiji sam prošla adekvatnu obuku rukovanja vatrenim oružjem, a ujedno sam naučila kako postupati u stvarnom životu s ljudima koji imaju obiteljske i druge probleme - ispričala je za Info Vodice. Antonela kaže kako se sa stresom nosi vrlo dobro, a u svemu joj pomažu i kolege. 

Vodice: Antonela Bračanov Jurišić, bivsa Miss Jadrana, danas je policajka
1/9

 

- Sa stresom posla se nosim jako dobro ponajprije jer imam granicu između privatnog i poslovnog života, ali i zbog kolega koji se zaštitnički ponašaju prema meni. Radni dan nam se sastoji od 12-satnih smjena koje su raspoređene po potrebi službe i svaki mi je dinamičan i različit upravo zbog toga što uz radni nalog imam i intervencije po kojima moram postupati. Noćne smjene znaju biti jako zahtjevne zbog dojava koje iziskuju veliko strpljenje, brzu reakciju i adekvatno znanje - objasnila je te svima koji su zainteresirani preporučila da se prijave na natječaj Postani policajac. 

VEZANI ČLANCI:

Dotaknula se i Kraljice Jadrana 2017., natjecanje na koje je došla kao, kaže, padobranac. - Kandidirala sam se za Kraljicu Jadrana 2017. na nagovor Marka Jukića i uz podršku majke Anite Jurišić. Odlučila sam se odvažiti i isprobati nešto novo. Do tada se nisam prijavljivala na takva natjecanja i sve mi je to bilo nepoznato. Doslovno sam bila padobranac i nisam imala u primisli da ću ponijeti tako laskavu titulu Kraljice Jadrana 2017. - kaže Antonela. 

>> VIDEO Nikad viđene snimke 41. Večernjakove biciklijade: Praznik na dva kotača

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Make my day
Make my day
22:27 07.06.2023.

Čudi me da sa tako atraktivnim licem ne zarađuje više od policijske plaće

DU
Deleted user
23:58 06.06.2023.

Ne znam što djevojkama ima privlačno u policijskom i vojnom zvanju.Kako mi se čini sve je manje kandidata za ta zvanja pa je svaka reklama dobro došla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije