Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimanje u Beogradu

Ekipa HTV-ove serije doživjela incident: Grobari poskidali zastave Crvene Zvezde i Dinama

Igor Mirković
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
13.07.2014.
u 18:45

Nitko u incidentu nije ozlijeđen niti napadnut.

Jučer je u Beogradu ekipa koja snima seriju Crno-bijeli svijet koja bi se trebala emitirati na HTV-u u 20 epizoda doživjela nesvakidašnji incident. Naime, za epizodu serije čiji je redatelj i jedan od scenarista Goran Kulenović dok je drugi scenarist Igor Mirković, na stadionu Partizana snimala kadrove koji bi trebali evocirati jednu od utakmica Crvene Zvezde i Dinama.

Kako doznajemo, čuvši za to na teren su upali navijači Partizana, poznati Grobari te nakon što su uredno sačekali kraj snimanja, poskidali zastave Crvene Zvezde i Dinama. Nitko u incidentu nije ozlijeđen niti napadnut.

>> Crno-bijeli svijet: Ide se na autentičnost, ali bez lažnog Štulića

Komentara 21

LI
lixeGZ
19:24 13.07.2014.

u bližoj budućnosti je za očekivati hvaljenje grobara kako su u strašnom i nemilosrdnom obračunu oteli zastave brojčano nadmoćnijim Boysima a neposredno nakon toga pak delijama. zastave će poslužiti kao nekakvi trofeji i biti će zapaljene prilikom sljedećih eventualnih međusobnih ogleda kao provokacija.

SE
sestrićna
19:19 13.07.2014.

nisu grobari znali da je mirković došao rodbini u posetu..da jesu sve bi bilo glatko ..

ST
StrankaDemokratskihPromjena
20:22 13.07.2014.

Ma nije moguće u multikulturalnom Beogradu da se ovo dogodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije