Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je to bilo?

Putnici ostali u šoku kada su sletjeli i vidjeli što dogodilo zrakoplovu kojim su letjeli

Delta Airlines
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
31.10.2017.
u 08:56

Iako je zrakoplov nakon jakih turbulencija uspješno sletio na svoje odredište, nikome nije bilo jasno kako je nastala velika udubina na nosu aviona

Kada je zrakoplov Delta Airlinesa s igračima NBA momčadi Oklahoma City Thunder iz Minneapolisa sletio u Chicago, svi su ostali u šoku vidjevši njegov nos.

Iako je zrakoplov nakon jakih turbulencija uspješno sletio na svoje odredište, nikome nije bilo jasno što se u zraku uistinu dogodilo.

Zrakoplov je na nosu imao veliku udubinu pa su putnici zahvaljivali Bogu što su preživjeli let.

Foto: Snapchat

– Kada slučajno udarite u Supermana dok letite – napisao je košarkaš Patrick Patterson koji je fotografiju zrakoplova objavio na društvenim mrežama.

Glasnogovornica aviokompanije Delta Airlines Elizabeth Wolf kazala je kako je štetu vjerojatno napravila ptica na koju je naletio zrakoplov.

Naime, ovakve nesreće ipak nisu toliko neuobičajene i moguće je da ovakva šteta nastane od naleta na pticu jer je nos zrakoplova zapravo poprilično mekan. Slična se situacija dogodila zrakoplovu Turkish Airlinesa prije dvije godine na letu iz Istanbula prema Nevşehiru, a njihov glasnogovornik je tada objasnio kako je nos zrakoplova napravljen od mekšeg materijala kako bi lakše apsorbirao udarac u avion. Zbog toga nema nikakve opasnosti za putnike kada se ptica zabije u trup, krilo ili nos, za razliku od udarca u motor zrakoplova.

Komentara 13

AD
adler77
09:42 31.10.2017.

mozda je vepar bio...

MO
modovisisajteMaraschino
09:42 31.10.2017.

u nosu zrakoplova se nalazi vremenski radar i nos nije od metala pa i najmanji udar ptice će ga oštetiti no to nema nikakav utjecaj na sigurnost zrakoplova. to što novinari napuhuju priče je druga stvar

Avatar sweetygirly
sweetygirly
09:41 31.10.2017.

..stvarno je brza ta vasa.. ludmila...prije skoro mjesec dana ovo bilo objavljeno na daily mirror

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije