Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon Halloweena

Majka ušuškala sina koji se vratio iz izlaska, no ujutro je saznala pravu istinu o njemu

Halloween
Foto: Facebook
31.10.2017.
u 20:37

Majka je mladića pronašla usred noći u garderobi te mu je donijela jastuk da ne spava na podu

Juliet Jarvis pronašla je svog sina kako pijan spava u garderobi nakon noćnog izlaska za Halloween.

Mladić je usred noći ušao u kuću i popeo se na kat te zaspao u garderobi svoje majke. Ona je vidjela da leži na podu pa mu je donijela jastuk.

Pijan joj je rekao 'hvala ti' i nastavio spavati, a majka je pomislila 'otkad je njezin sin Stewart tako pristojan'. Čudno joj je bilo i što nema njegovog automobila ispred kuće pa je pomislila da se sigurno pokvario, a on je pješice došao kući. Potom je i sama otišla u krevet.

No, kada se ujutro probudila saznala je nešto čemu se sigurno nije nadala. Mladić koji je spavao u njezinoj garderobi uopće nije bio njezin sin nego muškarac po imenu Marc.

On je pijan pao preko ograde u njihov vrt gdje se skinuo jer je bio blatan te je ušao u kuću i zaspao.

Ujutro ga je pronašao Julietin suprug koji je saznao njegovo ime i što se dogodilo te ga odvezao kući nekoliko kilometara dalje.

Juliet je neobičnu priču objavila na Facebooku te je vjerojatno zahvalna što je sve tako prošlo jer joj je potpuni neznanac proveo noć u kući.

Komentara 23

SJ
Samo ja
07:18 01.11.2017.

molim urednika da sam sebi da otkaz...

PP
plavac plavi
00:09 01.11.2017.

Ne zna se tko je bedastiji, ova "novinarka" Lubina ili urednik, koji daje da se objave ovakovi članci!!

DU
Deleted user
23:38 31.10.2017.

zuze mi nadiru na oci od ove price

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije