Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Htjela sačuvati tajnu

Trudnica tražila liječnicu da je porodi ranije: Svi se iznenadili kada su vidjeli dijete

Trudnica
Foto: Thinkstock
11.11.2017.
u 08:23

Ginekologinja Lacy Windham podijelila je najneugodnije iskustvo koje je doživjela tijekom svoje karijere

Liječnici se svega nagledaju, no u situaciji u kakvoj se našla ginekologinja Lacy Windham s američkog Sveučilišnog zdravstveno-znanstvenog centra u državi Tennessee, malo tko bi htio biti.

Ona je, naime, imala pacijenticu koja je bila trudna i od nje je tražila da je porodi pet tjedana ranije.

Njezin suprug je tijekom cijele njezine trudnoće bio na vojnoj misiji i prema njegovoj računici, supruga mu trebala je roditi taman kada se on vratio kući. No, nije mu bilo jasno kako je liječnici još nisu porodili pošto je mislio da je već odavno prešla termin poroda.

– Problem je bio u tome što dijete nije uopće bilo njegovo i buduća majka je htjela zadržati tu tajnu tako da je ranije porodimo – napisala je liječnica na portalu Quora.

Ipak, pametnije bi joj bilo da je suprugu odmah rekla istinu jer se na preneseni porod još mogla izvući, no boja kože rođenog djeteta odmah ju je odala.

Naime, majka i otac bili su bijelci, a otac rođenog djeteta bio je očito crnac pošto se i dijete rodilo takvo.

– Nismo si mogli pomoći da ne gledamo oca dok je išao do kolica s bebom. Odmah smo vidjeli u kojem je trenutku shvatio da nije otac – dodala je dr. Windham.

GALERIJA: 10 vrsta bolova koje nikad ne smijete ignorirati:

Trudnica
1/9

VIDEO SImptomi raka testisa koje muškarci ne bi smjeli ignorirati:

Komentara 9

SJ
Sve je uzalud
18:55 11.11.2017.

....to je ponasanje za analizu udruge....BABE......statistika u Americi kaže neumoljivo......od 100 rođene djece 17 nije od biološkog oca......od 17-oro djece za njih 11-toro majka nezna tko je otac.........poanta nije u tomu da majka djeteta nije poklonila suprugu djete......već što tomm djetetu nije dala oca......toliko o tim karakternim osobama kojima je danas moderno osuđivati za roznorazna zlostavljanja.......čast prekrasnim iznimkama.....suprugama,bakama i majkama.......

Avatar comparator
comparator
10:01 11.11.2017.

Ma daj ?

DU
Deleted user
10:07 12.11.2017.

Kolko je njih bilo kad se ova još i nadala da je dijete bijelo... jaaaaooo... tako, vi glupi dečki odite u misije, gubiti glavu za tuđi interes, a doma vam pametniji dečki trpaju žene... to isto vrijedi iza naše profesionalce... dok vi tamo udišete prašinu vaše ženske udišu muski znoj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije