Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled

Dani Vučića u Hrvatskoj: Dočekao ga je omiljeni hit 'Mi smo garda hrvatska'

Vučić i Kitarović
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
17.02.2018.
u 08:41

Vulin ga je dopratio do aviona i molio da i njega povede. Htio je da njegov stand up vidi i zagrebačka publika, ali ovo je bila Acina predstava.

SUBOTA, 10.2.

Vijesti s Bliskog istoka. Iranci poslali dron da malo snima Izrael. Izraelci ga srušili, a kad su već otkočili oružje, malo su i raketirali iranske položaje u Siriji. Onda su i Sirijci malo zapucali i srušili izraelski F16. S druge strane Sirije, tuku se Kurdi i Turci. I jedni i drugi su saveznici SAD-a. Luduju i Rusi, koji puno vole Sirijce i dižu živce SAD-u. Kurdi se bore i s njima i Irancima protiv zločestog ISIL-a. Znači, stanje uobičajeno. Nastavljamo s glazbom iz našeg studija.

NEDJELJA, 11.2.

Izvanredni Milan Bandić Fontana odlučio je odgovoriti na aktualni trenutak izvanrednom presicom. Okupljenoj novinarčadi objasnio je sve. I kako u Zagrebu nema ustaša, pa će Vučiću biti lijepo i kako je on tata SDP-a, pa ga sada tamo mrze “jer ih je tata ostavio”, a to je napravio “jer su nestašna djeca”. Sve odgovore Milan ima jedino ne zna “gdje su penezi”, koje SDP treba vratiti njegovom pajdi Kikašu Ljubičiću. Tko zna gdje su. Ako Milan ne zna gdje su, ne zna nitko...

PONEDJELJAK, 12.2.

Dani Vučića u Hrvatskoj. Dočekao ga je njegov omiljeni hit “Mi smo garda hrvatska”. Vulin ga je dopratio do aviona i molio da i njega povede. Htio je da njegov stand up vidi i zagrebačka publika, ali ovo je bila Acina predstava. Donio je nešto papira i podatke o trojici nestalih hrvatskih vojnika iz rata u kojem “Srbija nije sudelovala”. Kako se Miro Bulj probio do njega, znanost nema odgovora. Tek, stigao ga je upitati kada će u hrvatsku Glinu. Okružen s 4367 pripadnika osiguranja, Aca mu je poručio da ga se ne boji.

UTORAK, 13.2.

Incident u Vrginmostu! Novinarka pita Najdražeg gosta Acu hoće li se ispričati, jer je 5 mjeseci prije Oluje u Glini drvio o Velikoj Srbiji, a Aca se toliko iznervirao da je malo nedostajalo da se naljuti i ode, a to bi bilo baš grozno. I ti novinari baš svašta pitaju. Fino su im objasnili na Pantovčaku da je to pitanje zabranjeno! Inače, u Hrvatskoj mu je super. Najviše mu se sviđaju prosvjednici. Kako i ne bi! Do njega ne mogu, a rade mu besplatnu kampanju u Srbiji.

SRIJEDA, 14.2.

Kao što se i očekivalo Ana Maslać Plenković nije izdržala. A i kako bi! Juncker stalno ljubi Plenkija, nedavno ga je u prolazu štipnuo za guzu, a sada poručuje kako se Plenki i on “svaki put kada se vide, ponovo zaljube jedan u drugoga”. Mislim, stvarno! Žena je uzela stvar u svoje ruke i zapalila direktno u Bruxelles!. Juncker se sakrio u mišju rupu. Plenki je u depresiji. Voli Kenedija i nikada se ne pita što domovina može učiniti za njega, nego što on može za nju, ali ovo je, brate, previše...

ČETVRTAK, 15.2.

Skromnije žene od Marine Dalić nema! Svi to znaju. Ma zamislite, skoro godinu dana svaki dan je pitaju tko je napisao Lex Agrokor, a ona tek sada priznaje da ga je sama napisala! Njeni otišli spavati, ona sjela u kuhinju i cijelu noć pisala. Kakav Škrego... Spasitelj Agrokora Ante Ramljak kaže da je nešto malo pomogao, a on je posebna priča. Nezahvalna banda ga napada što je frendovima osigurao džeparac, a kada je sam ušao u reaktor spasiti atomsku centralu, nikoga nije bilo iza njega. Gdje ste bili 2017? A?

PETAK, 16. 2.

Ono što nije uspjela Željka Markić, ono što nije pošlo za rukom don Damiru Stojiću, dogodilo se kada to nitko nije očekivao. Raspala se LGBTIQ zajednica! Najprije su zatražili posebne odjele u javnim knjižnicama, gdje bi se okupila pisana riječ o tematici koja ih zanima. E, onda je krenula frka. Lezbijke hoće svoj odjel, na noge se onda digli i gayevi, hoće i oni svoj! Gledaju to transrodni i transseksualci i ni pet, ni šest, zatražili i oni barem po posebnu policu. Izgleda da i oni idu na arbitražu.

Vučić i Kitarović
1/88

Komentara 18

Avatar wuzzy
wuzzy
09:21 17.02.2018.

To je dobra vijest .........Kolinda uputila "srdacne cestitke" Vucicu za Dan državnosti Srbije...

Avatar wuzzy
wuzzy
09:37 17.02.2018.

Fanovi još ne shvacaju.........dobro ih je za*ebala. Svaka joj cast.....ps.. Nisam SDP-ovac kumunista itd itd ... Da HDZ-ovcima skratim muke kako da me pljuvaju.

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
09:26 17.02.2018.

bravo za ovaj presjek situacije, bas sam se dobro nasmijao, ahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije